POTVRĐENO, MATEJ JE! Šta ovo može da znači za potragu? (VIDEO)
Matej Periš, Foto: Mup, Printscreen

dobro pogledajte

POTVRĐENO, MATEJ JE! Šta ovo može da znači za potragu? (VIDEO)

Reči Dragojevićevog hita unose jezu i rastužile su mnoge koji su ovaj video sada gledali, a koji je Matej s osmehom pevao, glase

Objavljeno: 18:57h

Vrlo potresan snimak pojavio se na društvenim mrežama, gde nestali Matej Periš peva pesmu Olivera Dragojevića sa skoro sudbinskim nazivom "Sreća".

1 / 5 Foto: Instagram/pronadjimomatejaperisa

I dalje traje potraga za nestalim Splićaninom Matejem Perišem. Ceo region se ujedinio da pronađe ovog mladića, a od njegovog nestanka prošlo je već više od 50 dana.

Na Instagramu se nedavno pojavio video snimak iz 2019. godine, na kom se vidi nasmejani Matej koji uživa uz pesmu Olivera Dragojevića sa društvom na brodu. A sad je potvrđeno da je snimak autentičan i da se na snimku zaista čuje Matejev glas.

Ova informacija može značajno da pomogne u njegovoj potrazi, s obzirom na to da je ovo jedini tonski zapis Mateja, odnosno jedini snimak na kom se čuje njegov glas.

Reči Dragojevićevog hita unose jezu i rastužile su mnoge koji su ovaj video sada gledali, a koji je Matej s osmehom pevao, glase:

“Našao sam mir na slobodi, u praznoj postelji i hladnoj sobi i kako to opisati ne mogu od sreće disati. Našao sam mir na drugoj strani nemam osjećaj da netko fali, kako to opisati ne mogu od sreće disati”.

Ispod videa nizali su se komentari podrške, ali i nade da Mateja sreća neće izneveriti rečima: “Matej, vrati se”, “Čekamo te, plavi dečače”, "Svi te čekaju Matej. Svi! I mladi i stari i Srbija i Hrvatska", "Ne mogu verovati koliko si bio pun života tako pozitivan, razdragan, entuziasta, pa nije fer da nisi sa svojima na svome."

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.