PRONAĐEN PITBUL KOJI JE NAPAO PSA ČIJI JE VLASNIK PREMINUO OD ŠOKA: Bio je sav krvav!
Ilustracija, Foto: Profimedia

užas

PRONAĐEN PITBUL KOJI JE NAPAO PSA ČIJI JE VLASNIK PREMINUO OD ŠOKA: Bio je sav krvav!

Čim je Jovan krvavih ruku ušao u kuću pozlilo mu je i pao je

Objavljeno:

Iz JP Komunalac javljaju da je pit-bul koji je napao psa Lunu u Leskovcu, nakon čega je njen vlasnik preminuo, pronađen i uhvaćen u blizini Trgovinsko-ugostiteljske škole u Leskovcu.

- Bio je sav krvav, ali niko nam do sada nije javio da je napao još nekog psa ili čoveka - kažu u ovom preduzeću, koji su, takođe, slučaj prijavili policiji.

Da je čovek veliki prijatelj psa i da se ta ljubav može i životom platiti, dokaz je Jovan Nedeljković (74) iz Leskovca koje je juče peminuo posle višeminutne borbe sa razjarenim pit bulom, koji je povredio njegovog i ljubimca cele porodice, lovačkog psa po imenu Luna.

Sve se dogodilo u dvorištu kuće porodice Nedeljković nešto pre podneva kada je u upao pit bul, vlasnika iz komšiluka i svom silinom nasrnuo na Lunu.

- Jovan i njegova dva sina su se sa razjarenim pit bilom borili tri do četiri minuta dok su uspeli da istrgnu svog psa iz njegovih čeljusti i da krvoločnu životinju izbace preko kapije. Srećom Luna je preživela ali je Jovan, verovatno od posledica stresa, nije - priča njihov komšija.

Početak borbe velikog i krvoločnog psa i lovačkog psa srednje veličine videle su i četiri devojčice, Milanove unuke, koje su od straha pobegle u kuću.

- Čim je Jovan krvavih ruku ušao u kuću pozlilo mu je i pao je. Hitna pomoć je konstatovala smrt, pa je posle iznenadnog stresa naišla tragedija. Porodica je u šoku - priča njihov prijatelj za Jugmediu.

Vlasnik pitbula je pre incidenta na Fejsbuk stranici "Leskovačka onlajn pijaca" objavio oglas u kom je pozvao građane da mu jave ukoliko ugledaju njegovog ljubimca, ali pas ni danas do 12 sati nije pronađen.

- Javljaju se ljudi sa svih strana, kao videli ga u centru, na periferiji, dok naši radnici stignu tamo, njega nema”, pričju JuGmedii u ZOO higijeni pri JP Komunalcu, čiji zaposleni takođe tragaju za opasnim pit bulom.

Jovan Nedeljković biće sahranjen danas.

(Espreso / Jugmedia.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.