PRIKUPLJENA POMOĆ ZA PORODICU STRADALOG NIKOLE: Srbin poginuo u Americi, evo koliko je novca skupljeno za sahranu!
Nikola Đorđević, Foto: Printscreen/Go Fund Me

novac

PRIKUPLJENA POMOĆ ZA PORODICU STRADALOG NIKOLE: Srbin poginuo u Americi, evo koliko je novca skupljeno za sahranu!

Stravična nesreća u kojoj je Nikola stradao, dok je njegov otac povređen, dogodila se oko 21 sat prilikom sudara dva vozila

Objavljeno:

Pomoć za porodicu Nikole Đorđevića (20) iz Prokuplja, koji je nastradao pre dva dana u nesreći u gradu Šipingport u Pensilvaniji (SAD), stiže sa svih strana, a dosad je sakupljeno više od 21.000 dolara. Naime, Đorđević se pre dve godine preselio sa porodicom u Ameriku, a zasad nije poznat uzrok nesreće u kojoj je poginula još jedna osoba.

Na sajtu Gofundme na kom je pre dva dana objavljena pomoć za Nikolinu porodicu do ovog trenutka su bile 242 donacije zahvaljujući kojim je sakupljeno 21.560 dolara, što znači da je premašena cifra od 20.000 dolara koja je na Gofundme označena kao cilj.

Stravična nesreća u kojoj je Nikola stradao, dok je njegov otac povređen, dogodila se oko 21 sat prilikom sudara dva vozila.

Sem Nikole, u udesu je stradao i Rejmond Rok (56), a prema pisanju američkih medija, zasad nije poznato pod kojim se okolnostima udes desio. Naime, nesreća se dogodila nadomak kuće u kojoj je stanovao mladić sa porodicom i to na rođendan njegove majke.

1 / 3 Foto: Printscreen/Go Fund Me

- Jutros smo dobili tragičnu vest da je naš mladi Nikola izgubio život u saobraćajnoj nesreći. Nikolina porodica, otac Slobodan, majka Danijela (rođena Barać) i sestra Tamara, došli su u Ameriku pre nešto više od dve godine i tek su počeli da žive svoj američki san. Ovaj poziv za buđenje bilo je poslednje što su očekivali. Nesreća se dogodila 16. februara (Danijelin rođendan) nešto posle 21 sat u Šipingportu, Pensilvanija, samo nekoliko minuta od njihove kuće. Nikolin otac Slobodan bio je sa njim u trenutku nesreće. On je hospitalizovan i u stabilnom je stanju. Porodice Đorđević i Barać tuguju i vaša molitvena podrška je u ovom trenutku preko potrebna - poručio je jedan od Nikolinih prijatelja u apelu za prikupljanje pomoći na mreži Gofundme.

Nikolini prijatelji su odmah krenuli u skupljanje novca, a veliki broj ljudi dosad se uključio i uplatio novac. Novac se skuplja za sahranu, koja puno košta, ali i bolničko lečenje na kojem se trenutno nalazi otac stradalog mladića.

Bonus video:

01:32

KAKAV BLAM! SAŠA MATIĆ ZABORAVIO TEKST SVOJE PESME: Pevačeva reakcija će vas nasmejati do suza!

(Espreso/Jugmedia.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.