RAZNOŠENA PO EVROPI PRIVATNIM AVIONIMA?Ovako je izgledala šema ŠVERCA DROGE zbog koje je "PAO" brat Ćazima Osmanija
Ćazim Osmani, Foto: Damir Dervišagić

otkrivamo

RAZNOŠENA PO EVROPI PRIVATNIM AVIONIMA?Ovako je izgledala šema ŠVERCA DROGE zbog koje je "PAO" brat Ćazima Osmanija

Porodica Osmani je poreklom iz Đakovice na KiM odakle su se sredinom osamdesetih preselili u Hamburg

Objavljeno:

Baškim Osmani, brat Ćazima Osmanija, uhapšen je u Hrvatskoj zbog međunarodnog šverca kokaina, a njegovoj supruzi lisice su na ruke stavljene u kući na Majorki.

Kako prenose mediji sa Majorke, grupa u okviru koje su uhapšeni Osmani i supruga, kokain je dopremala velikim teretnim brodovima iz Južne Amerike.

- Droga je bila spakovana u kontejnere, a kada bi stigla u belgijske luke, transportovana je po Evropi privatnim avionima - navode mediji.

Osmaniju su lisice na ruke stavljene u sobi hotela koji drži njegov brat. Hrvatski Jutarnji list preneo je navodnu izjavu Baškima Osmanija nadležnim organima nakon hapšenja u Poreču.

- Ja se već više od 30 godina bavim legalnim poslovima, imam kuću u Palma de Majorki, odakle sam i doputovao u subotu 12. februara, preko Londona i Italije u Hrvatsku. Imao sam rezervisanu kartu za povratak u nedelju, 20. februara. Nemam ništa protiv da me predaju španskim vlastima, nemam nikakve veze sa onim za šta me terete - navodno je rekao Osmani prilikom hapšenja u hotelskoj sobi.

Da podsetimo, grupa kojoj pripada Osmani uhapšena je u dosad neviđenoj akciji Evropola koja je izvedena u više evropskih zemalja.

- Ove nedelje je organizaciji zadat završni udarac istovremenim pretresima u Španiji, Nemačkoj, Holandiji, Italiji, Belgiji, Hrvatskoj i Velikoj Britaniji i učešćem 580 pripadnika policije - preneli su mediji.

Porodica Osmani je poreklom iz Đakovice na KiM odakle su se sredinom osamdesetih preselili u Hamburg. Do sada je u centru pažnje uglavnom bio Baškimov brat Ćazim, koji je dovođen u vezu sa brojnim estradnim zvezdama.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.