U UNIFORMI PRESREO, PA PIPKAO TINEJDŽERKE: Određen pritvor lažnom vojnom policajcu (27) iz Kisača!
Ilustracija, Foto: Zorana Jevtić

užas

U UNIFORMI PRESREO, PA PIPKAO TINEJDŽERKE: Određen pritvor lažnom vojnom policajcu (27) iz Kisača!

Takođe, sumnja se da je, zatim, ista krivična dela učinio na štetu jedne maloletnice u Sremskoj Kamenici

Objavljeno:

D.S. (27) iz Kisača, koji je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela lažno predstavljanje i nedozvoljene polne radnje, danas je nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu, saslušan i kod sudije za prethodni postupak Osnovnog suda u Novom Sadu.

- Sudija za prethodni postupak je povodom predloga Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu za određivanje pritvora saslušao okrivljenog, odredio pritvor nalazeći da postoji bojazan da bi boravkom na slobodi, okrivljeni u kratkom vremenskom periodu, mogao ponoviti istovrsna krivična dela. Sud je razloge za ovakvu odluku obrazložio u rešenju koje je uručeno strankama, na koje isti imaju pravo žalbe - kažu u novosadsom Osnovnom sudu.

Kako je saopštila novosadska policija, sumnja se da se on u uniformi Vojske Srbije, lažno predstavio kao vojni policajac grupi maloletnica u Rumenki, da im je tražio lična dokumenta, te da ih je pretresao, dodirujući, pritom, maloletnice na nedozvoljen i neprimeren način.Takođe, sumnja se da je, zatim, ista krivična dela učinio na štetu jedne maloletnice u Sremskoj Kamenici.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.