OTKRIVENO ŠTA RADI NENAD PERIŠ DOK SE TRAGA ZA MATEJEM: Njegove reči su VEOMA TEŠKE
Foto: TV Pink Printscreen, Facebook.com

I DALJE SE TRAGA

OTKRIVENO ŠTA RADI NENAD PERIŠ DOK SE TRAGA ZA MATEJEM: Njegove reči su VEOMA TEŠKE

Nenad Periš ranije je izjavio da snagu crpi iz ogromne ljubavi prema svom sinu i porodici

Objavljeno:

Matej Periš (27) iz Splita nestao je u noći između 30. i 31. decembra prošle godine. Njegov otac Nenad već 50 dana traži sina, a na Sretenje je bio na misi u katoličkoj crkvi u Beogradu.

Periš je i dalje u Beogradu. Suprugu i dve ćerke nije video skoro dva meseca. Kako sam tvrdi, dok je u Srbiji, gaji nadu da će naći sina.

Nenad Periš redovno odlazi u katoličku crkvu, gde je razgovarao i sa beogradskim nadbiskupom Stanislavom Hočevarom. I jučerašnje Sretenje Gospodnje proveo je u molitvi u crkvi.

Periš je ranije izjavio i da će u Beogradu ostati dok god ne pronađe sina. Kako kaže, Beograđani mu na svakom koraku pružaju podršku i reči utehe. Kako ga stalno zaustavljaju na ulici - često nosi masku. Veliki broj Beograđana, pre nego što će otac nestalog Mateja doći u Beograd iz Splita ponudio je Perišu besplatno prenoćište u svojim domovima, dok god traje potraga za njegovim sinom.

Moram da budem jak, snagu crpim iz ljubavi prema sinu!

- U kontaktu sam sa policijom. Sve što saznam prosleđujem inspektorima, od informacija do snimaka. Mogu vam reći da je prošlo 50 dana i da će biti veliko iznenađenje, ako ga nađem živog. Samo ću ga zagrliti i povesti kući - rekao je Nenad Periš.

Nenad Periš ranije je izjavio da snagu crpi iz ogromne ljubavi prema svom sinu i porodici.

- Matej je uvek tu, u svim našim razgovorima. Crpim snagu iz ljubavi prema svome sinu i prema svojoj porodici. Ja moram da budem jak, jer kada to ne bih bio, to bi se odrazilo i na ostale članove moje porodice - rekoa je on.

Podsetimo, Matej Periš nestao je poslednjeg dana prošle godine kada je u majci kratkih rukava napustio beogradski klub "Gotik". On je tri puta pokušao da zaustavi taksi. Poslednji put je snimljen u blizini Save. Signal njegovog mobilnog telefona uhvaćen je dva i po sata kasnije kod Velikog ratnog ostrva.

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.