UPLAŠENE KOMŠIJE MUŠKARCA KOJI JE SILOVAO POZNANIKA U PROKUPLJU: Robijao je jer je pokušao GNUSAN čin
Ilustracija, Foto: Printscreen/Instagram/192.rs

STRAŠNO

UPLAŠENE KOMŠIJE MUŠKARCA KOJI JE SILOVAO POZNANIKA U PROKUPLJU: Robijao je jer je pokušao GNUSAN čin

Kako dodaju, jako su se uznemirli kada se V. S. pre izvesnog vremena vratio u selo

Objavljeno: 13:47h

Vest da je muškarac V. S. (33) silovao svog poznanika nakon što su se zajedno vraćali iz kafane potresla je Prokuplje, a meštani sela iz okoline gde se sve desilo otkrili su da je osumnjičen već bio u zatvoru zbog pokušaja silovanja.

Naime, kako su oni rekli, osumnjičeni je višestruki povratnik u vršenju krivičnih dela, ali da su ipak šokirani ovakvim događajem.

- On je ranije je bio u zatvoru i zbog pokušaja silovanja, ali jedne devojke. I njegov otac, s kojim živi, poznat je kao delinkvent - pričaju žitelji prokupačkog sela za Kurir.

Kako dodaju, jako su se uznemirli kada se V. S. pre izvesnog vremena vratio u selo.

- Bio je po zatvorima, posle je jedno vreme bio u Beogradu. Kada se vratio niko nije bio srećan. Nije to dobro - rekle su komšije uhapšenog i dodale da i on i njegov otac vole da popiju, kao i da su poznati u tom kraju po vršenju raznih krivičnih dela. Niko od komšija nije želeo da im se pominje ime, jer se plaše uhapšenog V. S., ali i njegovog oca.

- U ovom kraju se ne pamti da je muškarac silovao muškarca. Nažalost, bilo je slučajeva kada su žene bile žrtve, ali ovako nešto se kod nas ne pamti - govore meštani.

Podsetimo, seksualno zlostavljanje se dogodilo početkom februara, a sve se otkrilo kada se žrtva posle nekoliko dana poverila prijatelju.

- Mladić, koji je kod V. S. radio poljoprivredne poslove, imao je vidljive modrice po licu i telu. Prijatelj ga je pitao šta mu se desilo i tada je oštećeni priznao. Njegov prijatelj je odmah otišao u policiju, a o slučaju je obavešteno i tužilaštvo. Lekarski pregledi potvrdili su da je mladić silovan - podseća naš izvor i dodaje da se zlostavljanje desilo pošto su osumnjičeni i žrtva ceo dan pili u kafani, a kada su krenuli ka kući V. S., on je poznanika odvukao u napuštenu seosku školu, pretukao ga je i silovao.

Bonus video:

00:08

Udes u Mirijevu

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.