VELIKA AKCIJA POLICIJE U PANČEVU! Upravo je stiglo saopštenje, poznato šta je PRONAĐENO! (FOTO/VIDEO)
Ilustracija, Foto: MUP RS

akcija policije

VELIKA AKCIJA POLICIJE U PANČEVU! Upravo je stiglo saopštenje, poznato šta je PRONAĐENO! (FOTO/VIDEO)

U akciji koja je jutros sprovedena na teritoriji Pančeva, prilikom pretresa više lokacija, policija je oduzela osam automobila, 11.680 evra i 250.500 dinara, tri pancira, devet mobilnih telefona, dve bejzbol palice, malokalibarsku pušku, revolver i vazdušnu pušku

Objavljeno: 13:51h

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je policijske službenike koji su jutros na teritoriji Pančeva sproveli koordiniranu akciju usmerenu na suzbijanje nasilnog kriminaliteta u kojoj su učestvovali pripadnici Policijske uprave Pančevo, Žandarmerije i Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa pančevačkim Osnovnim i Višim javnim tužilaštvom.

„Srbija nije i neće biti pogodno tlo za kriminalce. Staćemo na put svim onima koji i pomisle da mogu da ugrožavaju bezbednost naših građana i nećemo dozvoliti bandama da divljaju nijednim gradom, mestom, ulicom, naše voljene Srbije“, poručio je ministar Vulin, koji je održao sastanak sa rukovodiocima Policijske uprave u Pančevu.

zAPLENA
foto: MUP

Istakao je da policija neće odustati od te borbe i da će kriminalci u Srbiji uvek i na svakom mestu biti kontrolisani i naglasio da će se ovakve akcije nastaviti.

„Na svakom mestu kriminalcima ćemo i ovakvim akcijama snažno poručiti da su nepoželjni i da naša zemlja nije tlo na kojem će im biti dozvoljeno da upravljaju budućnošću naše dece. To je naša dužnost i obaveza“, rekao je ministar Vulin.

zAPLENA
foto: MUP

Policija je u sklopu akcije, zbog postojanja osnova sumnje da je u noći, 14. februara, bacio ručnu bombu na jedan ugostiteljski objekat u Pančevu uhapsila S. B. (1989), kome je određeno zadržavanje do 48 sati.

Tom prilikom pričinjena je materijalna šteta na većem broju parkiranih vozila.

U akciji koja je jutros sprovedena na teritoriji Pančeva, prilikom pretresa više lokacija, policija je oduzela osam automobila, 11.680 evra i 250.500 dinara, tri pancira, devet mobilnih telefona, dve bejzbol palice, malokalibarsku pušku, revolver i vazdušnu pušku.

zAPLENA
foto: MUP

Takođe, zaplenjeno je 165 grama marihuane i manja količina MDMA, kao i dve vagice za precizno merenje.

U garaži u Pančevu pronađena je veća količina kutija parfema zaštićenih robnih marki "Lacoste", "Bvlgari" i "Versace".

Bonus video:

00:08

Udes u Mirijevu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.