" SVE ŠTO JE RADILO I VREDELO JE NESTALO": Vlasnica RINGIŠPILA u Žarkovu za Espreso otkrila UZROK POŽARA, JEZIVO!
Ilustracija, Foto: Privatna arhiva

horor

" SVE ŠTO JE RADILO I VREDELO JE NESTALO": Vlasnica RINGIŠPILA u Žarkovu za Espreso otkrila UZROK POŽARA, JEZIVO!

Svake godine sprave iz parka su se pakovale i zaključavale u prikolice, ove zime nisu uspeli da sklone dečije sprave, pa se prvi put dogodila katastrofa ovakvih razmera...

Objavljeno: 16:14h

Noćas oko oko 1.40 časova izbio je stravičan požar u Žarkovu kada se zapalio luna park, a na licu mesta intervenisali su vatrogasci, pa je požar lokalizovan.

U požaru je uništen skoro ceo park, kako za portal Espreso kaže vlasnica parka Svjetlana Nenadović, pričinjena je ogromna materijalna šteta u iznosu od oko 60.000 evra.

Policajci su me sinoć probudili kada je već skoro sve izgorelo do temelja. Požar je videla komšinica, pa je pozvala vatrogasce i policiju. Kada sam došla, verujte da nisam znala gde sam. Sve što je radilo i vredelo, sve je otišlo, šteta je minimalno 60.000 evra" , počinje priču Svjetlana.

Uzrok požara je navodno manja boca sa gasom koju su vatrogasci pronašli u radnji koja je u sklopu parka, kako naša sagovornica tvrdi, oni nisu držali nikakvu bocu u radnji.

Rekli su mi da je bila neka boca gasa, kažu da je ona eksplodirala u radnji. Kompletna struja je bila isključena, ostali su samo reflektori zbog kamera. Vatrogasci su sigurni da nisu zakazale instalacije, a nema šta u radnji da eksplodira, neko je uneo tu bocu i zapalio" , objašnjava ona.

Požar u Žarkovu, Požar, Park
foto: Privatna arhiva

"BOLJE DA TI JA ČUVAM, NEKO ĆE TI DEMOLIRATI SVE"

Svjetlana nije sigurna ko bi mogao da joj tako nešto podmetne, ali ispričala je da je imala problematičnog radnika koji je svoje društvo noću dovodio u njen park.

"Imala sam radnika koji je dosta pio, imao je loše društvo i dovlačio ih je tamo, čak su mi uništili sve na kamp kućicama. Posle toga sam mu dala otkaz ali on je i dalje zvao i tražio da se vrati, nama je bilo žao, on i nije uništavao ništa, ali videla sam na kamerama šta je njegovo društvo radilo tada. Jedan momak je rezao vene, drugi je nogama razbijao stakla, strašne stvari... Mi nismo bili tu 2 meseca, a za to vreme je radnik ponovo dolazio čak i spavao u parku, napravio mi je račun za struju preko 15.000 za 2 meseca. Rekla sam mu da ne dolazi više, da mi ne treba jer imam kamere, a on je tada rekao: "Bolje ja da ti čuvam ovo, neko će doći i demoliraće ti sve", priseća se naša sagovornica.

Požar u Žarkovu, Požar, Park
foto: Privatna arhiva

Policija ispituje ovaj slučaj, međutim, Svjetlana ne isključuje mogućnost da je njen bivši radnik podmetnuo požar, ali nije ni sigurna u to.

"Znate kako, pas koji laje ne ujeda. Ne bih rekla da je on, sve je moguće, ali ispitaće policija."

1 / 11 Foto: Privatna arhiva

"BILO JE KAO BAJKICA, A SADA SE SVE MORA SRUŠITI"

Svake godine sprave iz parka su se pakovale i zaključavale u prikolice, ove zime nisu uspeli da sklone dečije sprave, pa se prvi put dogodila katastrofa ovakvih razmera.

Ranije se dešavalo da neko prođe noću, pokuša da polomi nešto, jednom rečju vandalizam. Ali nikada niko nije pokušao nešto ozbiljnije da napravi. Ne može se renovirati, mora se sve srušiti, nema se više novca. Može se samo ispremeštati ono što je ostalo. Ne smem ni da odem tamo, više ne znam ni da li će park raditi. Mi smo svake godine pakovali ceo parkić u prikolice dok ne prođe zima, ove godine smo imali problem sa naručivanjem prikolica i došlo je hladno vreme, sneg, pa smo odustali i eto šta nas je snašlo" , rekla je vlasnica za portal Espreso.

Jutro nakon vatrene stihije, od parkića praktično ništa nije ostalo, pogledajte kako sada izgleda.

Podsetimo, na Adi Ciganliji u požaru koji je izbio juče u popodnevnim časovima izgoreo je restoran „Osam plus“.

Požar je hitrom intervencijom vatrogasaca lokalizovan oko 16 časova i 15 minuta. U gašenju je učestvovao 21 vatrogasac sa 6 vozila. Povređenih nije bilo, a šteta je totalna.

1 / 4 Foto: Printscreen/Instagram/Moj Beograd

Bonus video:

00:08

Udes u Mirijevu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.