TRAGEDIJA U SUBOTICI: Muškarac (30) izvršio samoubistvo, ostao mrtav na licu mesta
Pruga, Foto: Profimedia

TUGA

TRAGEDIJA U SUBOTICI: Muškarac (30) izvršio samoubistvo, ostao mrtav na licu mesta

Istragom je kasnije utvrđeno da nema sumnjivih okolnosti oko uzroka smrti i da sve ukazuje da se radi o samoubistvu skokom ispred voza.

Objavljeno:

Teška saobraćajna nesreća dogodila se kod Subotice juče oko 11.20. Na pruzi Subotica-Sombor, putnički voz je udario i na licu mesta usmrtio muškarca starog oko 30 godina.

Istragom je kasnije utvrđeno da nema sumnjivih okolnosti oko uzroka smrti i da sve ukazuje da se radi o samoubistvu skokom ispred voza. Policijska uprava Subotice potvrdila je da se nesreća dogodila i da je usmrćen muškarac, a o nesreći je obavešteno i Više javno tužilaštvo u Subotici.

Šta je čovek tražio na pužnom prelazu, gde je inače zabranjeno kretanje i prelazak preko pruge, do poslepodnevnih sati nije bilo poznato, ali se pretpostavljalo da se mladić bacio pod voz. Prvo se spekulisalo, da li preminuli čovek nije dobro procenio vreme prolaska voza, ali je istragom utvrđeno da se namerno bacio pod voz - pišu Novosti.

Preduzeće "Infrastruktura železnica Srbije“ uputilo je saopštenje, u kojem se navodi da je nastradali muškarac u vreme nesreće bio na pružnom prelazu, gde je zabranjeno kretanje po kolosecima i u blizini pruge i upozoravaju, da se najčešće nesreće na pruzi događaju kršenjem zabrana kretanja na tim lokacijama.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.