KRSTIĆU ODREĐEN PRITVOR: Negirao krivicu kao i ostali osumnjičeni
Vojkan Krstić, Foto: Printscreen/Instagram/vojkan.krstic

DONETA JE ODLUKA

KRSTIĆU ODREĐEN PRITVOR: Negirao krivicu kao i ostali osumnjičeni

Krstić je beogradskim firmama naplaćivao odlaganje otpada, ali umesto u spalionicu u Vinči, otpad je odlagan na zemljištvu u vlasništvu Republike Srbije

Objavljeno: 08:00h

U Višem javnom tužilaštvu danas je svoju odbranu izneo Vojkan Krstić, vlasnik firme "Elit gradnja" koji je negirao krivicu, saznaje Telegraf.rs u Tužilaštvu. I ostali osumnjičeni su negirali krivicu. Za Krstića je predložen pritvor po četiri tačke: zbog mogućnosti bekstva, uticaja na svedoke, da ne bi ponovio delo i zbog uznemirenja javnosti, koji mu je i određen.

Njemu je, kako saznaje Telegraf, pritvor određen na 30 dana da ne bi ponovio delo i uticao na svedoke. Odluka o pritvoru doneta je noćas.

Vojkan Krstić
foto: Printscreen/Instagram/vojkan.krstic

Vlasnik firme "Elita gradnja" d.o.o. Beograd Vojkan Krstić, koji je i prvi čovek Spasilačkog centra Srbije, uhapšen je juče zbog mahinacija sa fiktivno fakturisanim ugovorima o otpadu, a na štetu tri beogradske opštine od oko 10 miliona dinara. Policija je po nalogu Višeg tužilaštva uhapsila i šestoro njegovih saradnika.

Krstić je beogradskim firmama naplaćivao odlaganje otpada, ali umesto u spalionicu u Vinči, otpad je odlagan na zemljištvu u vlasništvu Republike Srbije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.