OTKRIVENO POSLE VIŠE OD 20 GODINA! Samo 2 sata pred ubistvo Šaban je progovorio: Ovo je istina o Ceci i meni!
Dejan Marjanović Šaban, Foto: Printscreen Youtube, B92

OPASNA LJUBAV

OTKRIVENO POSLE VIŠE OD 20 GODINA! Samo 2 sata pred ubistvo Šaban je progovorio: Ovo je istina o Ceci i meni!

Čak 23 godine nakon likvidacije Dejana Marjanovića, u jednom intervjuu otkriveno da su priče o njegovoj vezi sa pevačicom netačne i da je voleo samo verenicu Sindi

Objavljeno:

Nekrunisani kralj zvezdarskog podzemlja Dejan Marjanović Šaban je dva sata pre nego što je ubijen, u jednom intervjuu, koji je objavljen pre 23 godine, otkrio istinu o navodnoj vezi sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

Žestok momak je na ispričao kakav je njihov odnos zaista bio, i to u intervjuu koji je dao sadašnjem uredniku Svedoka, Vladi Diniću.

- Ja sam mlad čovek, završio sam građevinsku školu, volim da sam u društvu lepih devojaka, da vozim lep auto. Evo, imam BMW 850, to je, verujem, trenutno najbolji auto te klase u Beogradu. A i devojke me obožavaju. Molim te, objavi da su sve priče o mojoj navodnoj vezi sa našom najpoznatijom folk pevačicom čista izmišljotina i neistina. Volim jedino svoju verenicu Jelicu Matić Sindi. Ona je poznati foto-model na Zapadu i srećan sam s njom - ispričao je Šaban, kojeg je Ceca upoznala preko tada najbolje drugarice Mire Škorić.

On je posle pominjanja Cece priču okrenuo na drugu stranu.

- Ne volim da se junačim, da potežem revolver. Nisam od onih koji prvo pucaju, pa posle misle šta će, kako će. „Koka-kola“ je moje piće. Pancir ne nosim, ne treba mi, a i trudim se i trudiću se da ne izigravam živu metu. Da li sam hrabar? To nije važno, jer hrabrost nije preživeti metak u stomak, to je glupost - rekao je Šaban u jednom delu intervjua koji je objavljen na Instagramu, na profilu „Legende devedesetih“.

Dejan Marjanović Šaban važio je za nekrunisanog kralja Zvezdare.

Svetlana Ceca Ražnatović
Svetlana Ceca Ražnatovićfoto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Brutalno

ŠABANA 1994. IZREŠETAO KUM

Dejan Marjanović Šaban (23) ubijen je 18. oktobra 1994. godine ispred ulaza u zgradu, u Bulevaru revolucije, gde je živeo. Njega je hicima izrešetao kum Aleksandar Paunović (15), poznatiji kao Mali Paun. Sedam dana nakon ubistva Paunović se predao policiji. Po beogradskom podzemlju spekulisalo se da je Paun ubio Šabana samo da bi se dokazao u krimi-krugovima.

Propaganda Devojka podzemlja

SINDI VOLELA I GIŠKU

Jelica Matić Sindi bila je poznata u beogradskom podzemlju kao devojka Đorđa Božovića Giške.

- Bio je vanserijski šarmantan. Kupio me je sa pet rečenica. Malo je trebalo pa da pristanem da me odveze kući. Izašli smo ispred kluba. Prilazi „fići“, džentlmenski otvara vrata. Ja prilazim i on se smeje: „Ma ložim te. Samo da vidim kako reaguješ na ‚fiću‘.“ Možda je bio kriminalac, a ja prototip sponzoruše, ali mi smo to radili zaista sa mnogo stila. Loše kopije su iskrivile sliku onoga što smo bili mi - govorila je Jelica pre nekoliko godina. Ona je posle raskida s Giškom upoznala Šabana i sa njim uplovila u vezu.

Bonus video:

00:58

OTAC MAJKA I DETE USRED NOĆI U KOTEŽU IZBACILI IZ GEPEKA DŽAK! U njemu su bila ŽIVA BIĆA

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.