UHAPŠEN OSUMNJIČENI IZ VRANJA! Ovo mu nije prvi put da napadne ženu
Ilustracija, Foto: MUP

Jezivo

UHAPŠEN OSUMNJIČENI IZ VRANJA! Ovo mu nije prvi put da napadne ženu

Prema nezvaničnim saznanjima, Z.I. je u trenutku kada je nasrnuo na suprugu i naneo joj povrede nožem u predelu vrata imao 2,8 promila alkohola u krvi

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju, brzom akcijom, uhapsili su I. Z. (1981) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, saopštila je PU vranje.

Sumnja se da je on sinoć, nakon kraće rasprave, u stanu u Vranju, zadao ubode nožem u vrat tridesetsedmogodišnjoj supruzi. Povređenoj ženi lekarska pomoć ukazana je u Zdravstvenom centru u Vranju.

Naime, Osnovno javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je da je u ulici Bulevar Nikole Tesle, Z.I. iz Vranjske Banje, u stanju alkoholisanosti nožem ubo svoju suprugu M.Z. u predelu prednje strane vrata nanevši joj teške telesne povrede. Porodično nasilje dogodilo se u porodičnom stanu. Osumnjičenom Z.I. određeno je policijsko zadržavanje.

Po nalogu zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu, navodi policija.

Prema nezvaničnim saznanjima, Z.I. je u trenutku kada je nasrnuo na suprugu i naneo joj povrede nožem u predelu vrata imao 2,8 promila alkohola u krvi.

Ovo nije prvi slučaj nasilja u porodici okrivljenog, saznaju mediji.

Protiv okrivljenog Z.I. zbog krivičnog dela nasilje u porodici se već vodi postupak pred Osnovnim sudom u Vranju. Tada su prema saznanjima bile u pitanju pretnje upućene supruzi. Kako se saznaje, glavni pretres nije mogao da se održi zbog nedostupnosti okrivljenog. On se nije pojavio na glavnom pretresu. Prema nezvaničnim informacijama okrivljeni je pretpostavlja se tada bio van zemlje zbog prirode posla.

" Dana 08.02.2022.godine u Vranju, u ulici Bulevar Nikole Tesle, u porodičnom stanu, Z.I. iz VranjskeBanje, u stanju alkoholisanosti nožem ubo svoju suprugu M.Z. u predelu prednje strane vrata nanevši joj teške telesne povrede. Prema osumnjičenom određeno je policijsko zadržavanje do 48 časova zbog krivičnog dela nasilje u porodici i izrečene su obe hitne mere zaštite od nasilja u porodici.

Po Optužnom predlogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, protiv okrivljenog se vodi postupak pred Osnovnim sudom u Vranju,zbog krivičnog dela nasilje u porodici", navedeno je u saopštenju portparola OJT u Vranju Miodraga Stojanovića.

Bonus video:

00:58

OTAC MAJKA I DETE USRED NOĆI U KOTEŽU IZBACILI IZ GEPEKA DŽAK! U njemu su bila ŽIVA BIĆA

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.