HRABRI POLICAJAC OPISAO HOROR SA ZVEZDARE: Staford napao SLEPOG ČOVEKA i njegovog PSA, evo kako je REAGOVAO
Staford, Foto: Profimedia

DRAMA

HRABRI POLICAJAC OPISAO HOROR SA ZVEZDARE: Staford napao SLEPOG ČOVEKA i njegovog PSA, evo kako je REAGOVAO

Nisam smeo ni da pomislim na mogućnost da napadne neko dete, jer sam i sam roditelj, ne bih mogao da podnesem da nekoga ugrozi

Objavljeno:

Vest o stravičnom napadu staforda na slepog čoveka i njegovog psa vodiča belgijskog ovčara potresla je javnost, ali je hrabrost policajca koji je sprečio da krvoločna zver stigne u park među decu zadivila sve!

Kurir je došao do hrabrog policajca, koji je ispričao šta se zapravo prekjuče dogodilo na Zvezdari.

Policajac Boban Matanović (35), radi u PS Zvezdara od 2005. godine, završio je Srednju školu unutrašnjih poslova u Sremskoj Kamenici i za Kurir kaže da nije bilo vremena za strah, znao je da ne sme da dopusti da staford dođe do dece.

- Po prijavi da je pas napao drugog psa koji se koristi kao pomoć slepom i slabovidom licu, izašli smo i prilikom obilaska terena, zatekli smo, u Ulici despota Olivera, staforda koji se, sav krvav, krio ispod jednih kola. U jednom momentu, pas je izašao ispod automobila i ubrzano krenuo prema parku u kome se u tom trenutku nalazilo mnogo dece - kaže policajac i nastavlja:

- Nisam smeo ni da pomislim na mogućnost da napadne neko dete, jer sam i sam roditelj, ne bih mogao da podnesem da nekoga ugrozi. Navukao sam rukavice da bih amortizovao ujed i potrčao sam za njim. Kada sam ga sustigao, uhvatio sam ga za ogrlicu, a onda sam seo na njega i stegao ga iz sve snage. Nisam stigao da se uplašim, jer veoma volim životinje, a pogotovo pse. Staford se jedno vreme otimao i režao, a posle se primirio - rekao je hrabri policajac za Kurir.

On je dodao da su, u međuvremenu, stigli i ljudi iz Zoo higijene, koji će pronaći vlasnika razularenog psa.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.