BIVŠI "ZEMUNAC" MALTRETIRAO ŽENU: Posle svađe joj zavrnuo ruku, PODIGNUTA OPTUŽNICA protiv Slađana!
Foto: Privatna arhiva

drama

BIVŠI "ZEMUNAC" MALTRETIRAO ŽENU: Posle svađe joj zavrnuo ruku, PODIGNUTA OPTUŽNICA protiv Slađana!

Mediji su pre šest godina pisali da je Slađanova supruga došla u policijsku stanicu na Paliluli i prijavila tadašnjeg supruga za nasilje u porodici

Objavljeno:

Protiv nekadašnjeg pripadnika "zemunskog klana" Slađana Konstantinovića (47) Drugo osnovno tužilaštvo podgilo je optužnicu zbog nasilja u porodici.

On je nakon kraće svađe svojoj bivšoj supruzi Miljani (44) zavrnuo ruku i naneo joj lake telesne povrede. Miljana je policiji 2016. godine prijavila Slađana jer ju je dok je bila u drugom stanju udario u glavu.

Kako se saznaje Slađan, stariji brat "zemunca" Ninoslava Konstantinovića, prošle godine je napao svoju bivšu suprugu.

Ninoslav Konstantinović
Ninoslav Konstantinovićfoto: Kurir

- Njih dvoje već duže vreme nisu u dobrim odnosima, a i njihov brak je bio više nego turbulentan. Ovoga puta je svađa izbila zbog neke banalne stvari. Slađan je od Miljane zatražio da mu da nešto, ali ona je to odbila. Tada joj je on zavrnuo ruku i naneo lake telsne povrede. Nakon prikupljenih dokaza tužilaštvo je odlučili da Konstantinovića terti za krivično delo nasilje u porodici - rekao je sagovornik.

Udario je i pre šest godina

Pre ovog napada Konstantinović je Miljanu udario i 2016. godine, jer je bio pijan i besan zbog hapšenja njegovog dobrog prijatelja Aleksandra Zdravkovića, koji je nedavno osuđen na devet godina zbog pokušaja ubistva biznismena Milana Beka.

Mediji su pre šest godina pisali da je Slađanova supruga došla u policijsku stanicu na Paliluli i prijavila tadašnjeg supruga za nasilje u porodici. Ona je ispričala da su bili na nekom slavlju u Inđiji, gde se Slađan napio. U povratku se posvađao sa nekim vozačem, a onda je počeo da napada i nju. Kako je ispričala, verovatno je želeo da na njoj iskali bes, jer je malo pre toga saznao da mu je uhapšen prijatelj Aleksandar Zdravković. Počeo je da je optužuje da ga vara, a zatim ju je i udario u glavu.

Oslobođen za ubistvo

Slađan Konstantinović je 2013. godine uhapšen zbog sumnje da je hicima iz pištolja u kafiću "Penzija" u centru Beograda ubio navijača Rada Vladimira Lukića. Oni su se sukobili najpre verbalno, a nakon toga ga je Lukić napao nažem i povredio mu levu ruku. Konstantinović je potom pucao u navijača koji je nastavio da ga ubada nožem. Od više ispaljenih hitaca Lukić je ubrzo preminuo. Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je oslobodio Konstantinovića, ali ga je zbog nedozvoljenog držanja pištolja osudio na dve godine zatvora.

Slađan Konstantinović
Slađan Konstantinovićfoto: Privatna arhiva

Slađan se potom uputio ka kući jednog njihovog poznanika, koga je bivši član "zemunskog klana" sumnjičio da je u vezi sa njegovom suprugom i pretio mu da će ga zaklati. Nije poznato da li je Miljaninina prijava dobila sudski epilog.

Inače, Slađana Konstantinovića su 25. septembra prošle godine uhapsili su pripadnici MUP i BIA. Sa njim u tom trenutku je bio i bivši inspektor SBPOK Božidar Stolić (35), koji je optužen za odavanje poverljivih informacija klanu Veljka Belivuka. Konstantinović i Stolić su tada uhapšeni zbog pokušaja iznude od biznismena iz Požarevca.

Kako je policija navela njih dvojica su od 17. do 22. septembra nekoliko puta posetili biznismena i preteći pokušali da ga prinude da im proda svoj ugostiteljski objekat za višestruko nižu vrednost u odnosu na stvarnu. Sa njima je uhapšen i M. K. (50) koji je navodno pripadnik BIA.

Slađan Konstantinović ranije je bio na listi 44 pripadnika "zemunskog klana" koji su bili osumnjičeni za ubistvo premijera Zorana Đindića 2003. godine i brojne druge kriminalne aktivnosti. Uspeo je da pobegne, ali je lociran i uhapšen u Holandiji nakon čega je isporučen Srbiji. Kasnije je oslobođen svih optužbi vezanih za organizovani kriminal.

Bonus video:

00:58

OTAC MAJKA I DETE USRED NOĆI U KOTEŽU IZBACILI IZ GEPEKA DŽAK! U njemu su bila ŽIVA BIĆA

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.