VANDALI U PRIJEPOLJU RAZBILI STAKLA NA RADNJI: Pokušali da je zapale, pa pobegli!
Ilustracija, Foto: Ana Paunković

užas

VANDALI U PRIJEPOLJU RAZBILI STAKLA NA RADNJI: Pokušali da je zapale, pa pobegli!

Policija intenzivno traga za počiniocem ovog dela

Objavljeno:

Neviđeni vandalizam dogodio se tokom noći između nedelje i ponedeljka u centru Prijepolja, kada je za sada nepoznati počinalac razbio stakla i pokušao da zapali staklorezačku radnju.

- Kad sam stigao na posao zatekao sam strašan prizor, ostao sam nem od neverice. Ova radnja postoji preko šest decenija, poslom su se bavio još i moj otac. Imam indicije i sumnjam ko je ovo mogao da uradi, a to ću i reći nadležnima - kaže za RINU vlasnik radnje Ertekin Kukuljac.

On dodaje da ovo nije prvi sličan incident i da mu krajem godine izbušene sve četiri gume na vozilu koje se nalazilo parkirano ispred porodične kuće, te da su njegovom radniku u isto vreme probušene dve gume. Taj slučaj, takođe je prijavljen nadležnim organima.

Policija je na licu mesta i vrši uviđaj, a da nešto nije u redu tokom noći čuli su i građani Prijepolja koji žive u neposrednoj blizini staklorezačke radnje.

- Oko tri sata posle ponoći začula se strašna lomljava stakla i buka. Imajući u vidu delatnost kojom se bavi, pomislio sam da vlasnik još uvek nešto radi i nismo obavestili policiju. Jutros smo videli ovaj vandalizam i ostali zatečeni - kažu komšije.

Policija intenzivno traga za počiniocem ovog dela.

Bonus video:

00:54

Ova zgrada je gorela: Jutro posle požara u krugu Infektivne klinike

(Espreso/RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.