Vozači, otvarajte oči! Od danas vas na putevima lovi 30 IC radara i 5 super presretača!
Foto: zorana Jevtić

Čuvajte se!

Vozači, otvarajte oči! Od danas vas na putevima lovi 30 IC radara i 5 super presretača!

Svako prekoračenje brzine odmah se kompjuterom šalje u centralnu bazu, gde se evidentira prekršaj i poštom šalje prekršiocu
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Saobraćajna policija i večeras će sprovoditi akciju kontrole saobraćaja, a pre svega merene brzine kretanja vozila, alkotest vozača, kao i kažnjavanje drugih saobraćajnih prestupa u Beogradu i širom Srbije.

Prosio sam devojku u centru BG. 4 puta. Prvo me izblamirala za sve pare, a onda se desilo... Hm, da vam ne otkrivam baš sve! (VIDEO)

Kako Kurir saznaje, za potrebe ove akcije, a kasnije i za dalju upotrebu iz Norveške stiglo je 30 radara sa IC zracima koji su sposobni da mere brzinu i noći i u magli. Takođe osim klasničnih saobraćajnih patrola u kaciju kreću i presretači.

Mi smo pobožni, ne i vernici. Mi smo prkosni, ali i kukavice. Mi smo ovce i politički idioti! (FOTO)

Naime prema saznanjima Kurira radi se o civilnim vozilma škoda superb koje će se vozati po ulicama i lokalnim putevima, gde će hvatati nesavesne vozače koji prekoračuju brzinu.

foto: zorana jevtić

Takođe svakom vozaču koji bude zaustavljen biće rađen i alko-test. Inače radi se o vozilima vrednim 28.000 evra, sa motorom jačine 380 konjskih snaga opremljenih savremenom tehnikom u koje spada i 12 kamera postavljenih u branicima vozila koje su sposobne u svim meteorološkim uslovima da uslikaju svaki prekršaj nesavesnih vozača. Takođe vozilo je sposobno da prati tri odlazeće i tri dolazeće trake i to u mestu bez kretanja, a svako prekoračenje brzine odmah se kompjuterom šalje u centralnu bazu, gde se evidentira prekršaj i poštom šalje prekršiocu na kućnu adresu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.