TEŠKA NESREĆA NA PUTU VALJEVO-BEOGRAD! Ima povređenih
ilustracija, Foto: RINA

NESREĆA NA PUTU

TEŠKA NESREĆA NA PUTU VALJEVO-BEOGRAD! Ima povređenih

Zbog policijskog uviđaja i raščišćavanja puta u Valjevskoj Loznici

Objavljeno:

Nekoliko osoba povređeno je u saobraćajnoj nesreći koja se oko 18 časova dogodila na magistralnom putu Valjevo-Beograd u selu Valjevska Loznica, zbog čega je saobraćaj na toj deonici privremeno obustavljen.

Po saznanjima medija, došlo je do nesreće u kojoj su učestvovala četiri vozila, a do sudara je, po dosadašnjim nepotvrđenim informacijama, došlo tako što je jedan od vozača počeo da pretiče kolonu vozila, pri tome zakačio jedno koje je dolazilo iz suprotnog smera, a potom se odbio i udario u još dva u njegovoj kolovoznoj traci.

Na lice mesta odmah je, pored saobraćajne policije, upućeno vozilo vatrogasne brigade i nekoliko saniteta Hitne pomoći iz Valjeva. Po prvim nezvaničnim informacijama, povređenih iz četiri vozila ima i svi su transportovani u Urgentni centar Opšte bolnice u Valjevu gde se utvrđuje stepen njihovih potvrda i ukazuje prva pomoć.

Zbog policijskog uviđaja i raščišćavanja puta u Valjevskoj Loznici, saobraćaj na ovom delu puta Valjevo-Beograd je trenutno zatvoren, a vozila se usmeravaju na okolne putne pravce.

Bonus video:

05:08

8 GODINA OD NAJVEĆEG MASAKRA U SRBIJI: Pitali smo meštane Velike Ivanče zašto je Ljubiša ubio 13 ljudi

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.