Srpska tinejdžerka se našminkala i stavila parfem, pa se obesila!
Foto: Facebook

MEŠTANI SELA ZLOT U ŠOKU!

Srpska tinejdžerka se našminkala i stavila parfem, pa se obesila!

Stravičan prizor u staroj porodičnoj kući zatekli su njen 12-godišnji brat i njegov vršnjak, sin njihove maćehe.
Objavljeno: 14:19h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kako "Blic" saznaje, devojka je prekjuče išla u školu i ništa nije ukazivalo da će sebi oduzeti život. Autobusom se vratila iz škole, i uveče ostala kući sa bratom i maćehinim sinom, dok su otac Dragan, maćeha Ana i deda Mile otišli na kafu u komšiluk. Zašto je učenica prvog razreda Tehničke škole u Boru oduzela sebi život zasad nije poznato, jer nije ostavila oproštajnu poruku.

Stefanović i policija češljali BG ulice sinoć: Uhapšeno pola Beograda! (FOTO)

- Devojčica je ostala kući sa dečacima i normalno se ponašala. Odjednom je otišla u svoju sobu, našminkala se i stavila parfem. Rekla im je da ide u do stare kuće - priča meštanin Zlota, poznanik porodice stradale M. G.

Kako se nije vraćala, dečaci su otišli da vide šta se dešava u staroj kući.

- Ušli su i zanemeli kada su videli da se obesila. I to kanapom. Smogli su snage i pozvali Anu, maćehu M. G. Samo su rekli: "Seka se obesila" - kaže sagovornik.

foto: facebook

Dragan, Mile i Ana utrčali su u kola i vratili se kući.

- Dragan je uleteo u staru kuću, uzeo nož i isekao konopac, u nadi da je njegova ćerka još živa. Pozvali su Hitnu pomoć, ali je ekipa samo konstatovala da je devojka mrtva - kaže naš sagovornik iz Zlota i dodaje da je telo poslato u Bor, gde je juče trebalo da bude urađena obdukcija. Ništa ne ukazuje da je u pitanju zločin.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.