U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI KOD POŽAREVCA TEŽE JE POVREĐENA JEDNA POLICAJKA: Ovo su DETALJI UDESA
Policija, Foto: Filip Plavčić

NEZGODA

U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI KOD POŽAREVCA TEŽE JE POVREĐENA JEDNA POLICAJKA: Ovo su DETALJI UDESA

Okolnosti ove nesreće se još uvek utvrđuju, a prema nezvaničnim informacijama nju je skrivio jedan od policajaca koji je upravljao službenim patrolnim automobilom

Objavljeno:

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Ljubičevu kod Požarevca, kako nezvanično saznaje Kurir, teže je povređena policajka, dok su njene kolege prošle sa lakšim povredama.

Podsetimo, do udesa je došlo kada se jedno patrolno vozilo sudarilo sa vozilom Koridora Srbije, a potom i sa drugim policijskim automobilom.

- Četiri osobe su lakše povređene, dok je jedna koleginica teže. Ona je prevezena u bolnicu na opservaciju - kaže izvor Kurira.

Kako nezvanično saznje Kurir, reč je o policijskim službenicima PU Smederevo koji su se zadesili na teritoriji Požarevca.

Okolnosti ove nesreće se još uvek utvrđuju, a prema nezvaničnim informacijama nju je skrivio jedan od policajaca koji je upravljao službenim patrolnim automobilom.

Protiv njega će biti podneta prijava za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja.Saobraćajna policija alkotestirala je sve vozače koji su učestvovali u nesreći i niko nije imao alkohola u krvi.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.