POLICIJA TOKOM NOĆI IMALA PUNE RUKE POSLA: Nekoliko VOZAČA isključeno je iz SAOBRAĆAJA, BILO JE PIJANIH
Policija, Foto: MUP

REAGOVANJE

POLICIJA TOKOM NOĆI IMALA PUNE RUKE POSLA: Nekoliko VOZAČA isključeno je iz SAOBRAĆAJA, BILO JE PIJANIH

U Novom Beogradu policija je zaustavila tridesetogodišnjeg vozača koji je
upravljao vozilom „pežo“, a droga testom je utvrđeno da je pozitivan na kanabis

Objavljeno:

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu tokom noći isključili su iz saobraćaja više vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, droge, bez vozačke dozvole, kao i sa isteklom registarskom nalepnicom.

Policija je na Zvezdari zaustavila dvadesetčetvorogodišnjeg vozača koji je upravljao vozilom „reno klio“ pod dejstvom amfetamina i alkohola.

Na teritoriji Voždovca, u Zaplanjskoj ulici, zaustavljen je dvadesetjednogodišnji vozač koji je upravljao vozilom bez vozačke dozvole one kategorije kojom upravlja, a droga testom je utvrđeno da je pozitivan na kanabis.

U Novom Beogradu policija je zaustavila tridesetogodišnjeg vozača koji je upravljao vozilom „pežo“, a droga testom je utvrđeno da je pozitivan na kanabis.

Takođe, u Novom Beogradu, zaustavljeno je i vozilo „mazda“ kome je istekla registarska nalepnica, dok je droga testom kod tridesetjednogodišnjeg vozača utvrđeno da je bio pod dejstvom kanabisa.

Policija je u Ulici braće Jerković na Voždovcu, zaustavila dvadesetogodišnjeg vozača kod koga je droga testom utvrđeno prisustvo kanabisa u organizmu, kao i da upravlja vozilom sa probnom dozvolom u vreme trajanja ograničenja.

Vozači su dovedeni u službene prostorije i biće sprovedeni kod sudije za prekršaje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.