Nenad Periš otkrio NOVI PRAVAC istrage!
Nenad Periš, Foto: Printscreen/RTS

saopštio

Nenad Periš otkrio NOVI PRAVAC istrage!

U glavni grad Srbije ponovno su stigli predstavnici hrvatske policije, a sve ovo vreme u Beogradu je i Matejev otac!

Objavljeno:

Istraga za nestalim Matejem se i dalje nastavlja. Prošlo je 35 dana od nestanka Splićanina Mateja Periša (27) u Beogradu.

U glavni grad Srbije ponovno su stigli predstavnici hrvatske policije, a sve ovo vreme u Beogradu je i Matejev otac, koji je sinoć za HTV-ov Dnevnik rekao da je istraga i dalje sveobuhvatna, kako u Beogradu, tako i u Hrvatskoj.

Istragu i dalje vodi MUP Srbije, a hrvatski tim pomaže im svojim znanjem i veštinama. Matejev otac Nenad Periš rekao je kako nije bio pozvan na sastanak, jer su to ipak operativni sastanci srpske i hrvatske policije.

"Obavešten sam da su hrvatski predstavnici MUP došli u Srbiju i da će se sastati sa predstavnicima MUP Srbije u smislu operativnih sastanaka. Ja mislim da i ne trebam da prisustvujem na takvim sastancima", poručio je Nenad Periš.

1 / 6 Foto: MUP

Očekuje da ukoliko se nešto zaključi u smislu nesumnjivih činjenica da će biti obavešten kao i do sada. Naglasio je da je istraga sveobuhvatna, kako u Beogradu, tako i u Hrvatskoj. Matejev otac istakao je kako postoje nedoumice oko video snimaka, jer su kamere dosta nejasne, ali i mobilnog telefona.

"One će pokazati da li je Matej bio sam na toj platformi i mobilni koji je davao signal. To su dve bitne spone sa Matejem. I to su dve stvari koje su najvažnije u ovom trenutku", rekao je Nenad.

Podsetimo, noć pred proslavu Nove godine, Splićanin Matej Periš je sa svojim društvom izašao u klub "Gotik", a već tačno mesec dana je prošlo od tada i od njega i dalje nema ni traga ni glasa. On je iz nepoznatih razloga napustio klub posle ponoći, trčao ulicama Beograda i nestao.

1 / 10 Foto: Privatna arhiva

(Espreso / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.