VOZAČ IZ BUJANOVCA PROPUSTI DA NEŠTO KAŽE CARINICIMA! Na Horgošu detaljnim pregledom zatečen HAOS (FOTO)
Zaplenjena roba, Foto: Uprava carine

AKCIJA CARINE

VOZAČ IZ BUJANOVCA PROPUSTI DA NEŠTO KAŽE CARINICIMA! Na Horgošu detaljnim pregledom zatečen HAOS (FOTO)

Detaljnim pregledom zatečenih džakova ustanovljeno je da se u njima nalazi razna, nenošena muška i ženska obuća, od čizama do papuča

Objavljeno:

Carinici su u saradnji sa policijom 1. februara 2022. godine na ulazu graničnog prelaza Horgoš, otkrili gotovo 600 pari neprijavljene obuće u prikolici jednog kombija koji se iz Nemačke uputio ka AP KiM.

Pokušaj krijumčarenja ove impozantne količine obuće otkriven je kada je na red za redovnu kontrolu na ulazu u zemlju pristigao ''fijat dukato'' sa prikolicom, bujanovačkih registarskih oznaka.

Prema dokumentaciji koja je pratila robu natovarenu na prikolicu radilo se o tovaru polovnih uređaja za domaćinstvo, nešto nameštaja i 4 džaka obuće.

Međutim, ono što je vozač iz Bujanovca propustio da kaže carinicima je da se na prikolici pored četiri prijavljena, nalazi još 16 neprijavljenih džakova obuće.

1 / 6 Foto: Uprava carine

Detaljnim pregledom zatečenih džakova ustanovljeno je da se u njima nalazi razna, nenošena muška i ženska obuća, od čizama do papuča.

Zapravo je reč o obući koja je dugo stajala u izlozima i magacinima jer je niko nije kupio, pa je kao takva trajno povučena iz prodaje.

Carinici su detaljnim pregledom, razvrstavanjem i brojanjem, utvrdili da se radi o obući koja se nabavlja kupovinom ''na kilo'', te da je ova pošiljka teška preko 500 kilograma.

Bonus video:

00:24

Neverovatna bahatost i sramota u strogom centru Čačka: Mladići ubacili petardu u podzemni kontejner, vatra buknula i potpuno izgoreo a u opasnosti bili i okolni objekti

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.