Pucač ŠKALJARSKOG klana UBICA SALETA MUTAVOG?!(FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube/Insajder Video

istraga u toku

Pucač ŠKALJARSKOG klana UBICA SALETA MUTAVOG?!(FOTO)

Došlo je do velikog pomaka u slučaju ubistva vođe Grobara
Objavljeno: 23:02h

Vidović je tri dana posle ovog zločina, uhapšen u Istočnom Novom Sarajevu, ali zbog druge likvidacije. Sumnja se da je i u ovom napadu, ali i u ubistvu Stankovića i Lazarevića korišćeno isto oružje!

foto: News1/damir dervišagić

"Intenzivno razmenjujemo podatke, a više informacija očekujemo i od Vidovićevih saradnika koji su pohapšeni u njegovoj rodnoj Bijeljini", navodi izvor Novosti. "Pored toga, očekujemo i saznanja policije Republike Srpske o istrazi koju vode protiv Vidovića i Aleksandra Bulatovića, zbog sumnje da su 16. oktobra ubili Miroslava Lazarevića (32)."

"Reč je klasičnoj sačekuši, a ubijen je iz neposredne blizine naveo je izvor iz istočnosarajevske policije. Lazarević je usporio "golf" kada je naišao na ležećeg policajca. Odjednom su ispred njegovog auta iskočila dvojica napadača i otvorila vatru. Žrtva je izrešetana. Bila je to klasična sačekuša. Kada su se uverili da su obavili posao, uleteli su u BMV, parkiran u blizini, i pobegli. Vozilo, sa automatskom puškom i okvirom municije, su posle toga zapalili."

Na gotovo identičan način, tri dana ranije,ubice su napravile sačekušu za vođu "grobara" u širem centru Beograda. Stanković je bio u svom "audiju" i usporio je na semaforu kada su ispred njega iskočila dvojica i zapucala iz "automata". Ubijen je na mestu.

foto: News1/damir dervišagić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.