PORODICE VAN SEBE NAKON SMANJENJA KAZNE VOZAČU AUDIJA SMRTI U NIŠU: Bruka i sramota!
Nastradali Andrej, Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić, Printcreen

STRAŠNO

PORODICE VAN SEBE NAKON SMANJENJA KAZNE VOZAČU AUDIJA SMRTI U NIŠU: Bruka i sramota!

Okrivljeni je kobne noći vozio najmanje 131 kilometar na sat, izgubio kontrolu i na trotoaru pokosio Dejana i Andreja

Objavljeno:

Apelacioni sud u Nišu umanjio je za godinu dana presudu Nemanji Stamenkoviću (20) iz Beograda i osudio ga na šest godina zatvora za izazivanje teške saobraćajne nesreće u kojoj su 4. januara prošle godine oko 20.40 časova na niškom bulevaru Medijana poginuli pešaci Andrej P.(12) i Dejan Ilić (48), potvrđeno je u tom sudu.

- Ovo je bruka i sramota. Ja sva drhtim, svi smo u šoku. Deca su strašno uznemirena. Ja sam izgubila muža, deca su mi zbog njegove bahatosti ostala bez oca. Uništeni smo za ceo život - komentariše Sonja, supruga pokojnog Dejana Ilića, a na odluku Alpelacionog suda da Stamenkoviću smanji kaznu zatvora sa sedam na šest godina zato što je usmrtio oca troje dece i dečaka Andreja P. (12).

Podsetimo, okrivljeni je kobne noći vozio najmanje 131 kilometar na sat, izgubio kontrolu i na trotoaru pokosio Dejana i Andreja.

- Bruka i sramota. Ko zna kako je majci malog Andreja. Ja sam zgrožena, deca su šokirana jer i ovih sedam godina nama ništa ne znači jer smo ostali bez najmilijih, ali smo se nekako i pomirili s tim, a sada se vidi koliko pravde postoji u našoj zemlji. Strašno sam ogorčena jer kakvo je to objašnjenje da do sada nije bio kažnjavan i da se u obzir uzima to što je mlađi punoletnik pa i to da se pokajao? Nikakvo. Sud se sada sažalio nad ubicom moga muža i jednog deteta. Strašno nam je posle ove odluke - dodala je Sonja.

Stamenkoviću je smanjena kazna na osnovu žalbe branioca, a kažnjen je za izazivanje opasnosti u saobraćaju. Ljudi i najbliži i danas pale sveće na bulevaru Medijana na mestu gde je Nemanja S. udario Dejana, a malog Andreja prebacio preko ograde Vodovoda dvadesetak metara od trotoara.

Bonus video:

00:14

Požar u domaćinstvu kod LJubovije

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.