ŠTA SE DEŠAVA SA POTRAGOM ZA MATEJEM? Pojavila se PRIJAVA i JEDNE ŽENE, javila se POLICIJI!
Periš, Foto: Printscreencreen, Aleksandar Jovanović Cile

slučaj nestalog mateja periša

ŠTA SE DEŠAVA SA POTRAGOM ZA MATEJEM? Pojavila se PRIJAVA i JEDNE ŽENE, javila se POLICIJI!

Za sve ovo vreme, kako navodi naš izvor iz istrage, policiji se javljaju građani, koji tvrde da su videli momka koji liči na Periša, a svaka ovakva informacija se detaljno ispituje.

Objavljeno:

Splićanin Matej Periš (27) nestao je u Beogradu 31. decembra i od tada, već 27 dana, traje danonoćna potraga za njim. U akciju su uključeni pripadnici MUP, vatrogasci, rečni ribari... Osim srpske prestonice, potraga je proširena i na Požarevac, Smederevo i Pančevo, a u sve se nedavno uključio i Interpol.

Za sve ovo vreme, kako navodi izvor iz istrage, policiji se javljaju građani, koji tvrde da su videli momka koji liči na Periša, a svaka ovakva informacija se detaljno ispituje. Poslednja u nizu bila je prijava jedne žene, koja je, kako se saznaje, policiji javila da je videla Mateja u blizini Železničke stanice, gde, inače, ona radi u jednom kiosku. Proverom je, međutim, utvrđeno da nije reč o nestalom Splićaninu.

1 / 5 Foto: Print Screen Youtube

Neki mediji objavili su izjavu privatnog detektiva Brace Zdravkovića, koji je, između ostalog, naveo "da iz ličnog iskustva može da kaže da se u ovakvim slučajevima može očekivati neočekivano". Tvrdi da je s njim nedavno kontaktirao dečko koji zna Mateja i prijatelje sa kojima se Matej druži.

- On kaže da ti momci jesu dobri, ali i živahni. Između ostalog, rekao mi je da je to društvo i u Splitu imalo međusobne opklade da neko može učiniti nešto zbog nečega, u današnje vreme to se zove "izazov". Ovaj može preskočiti toliko, ovaj može skočiti s tog i tog mosta - kaže Zdravkovića. - Onda, recimo, neki ponoćni triatlon, u smislu trčanja nekoliko kilometara, plivanje, pa onda izađe na određeno mesto i napravi stotinak sklekova. Možda je ovde reč o triatlon opkladi. Možda je mladić po nagovoru svog društva otrčao kilometar i po, skočio u Savu i plivao prema "Gotiku", a sve zbog opklade.

Matej je nestao u prvim satima 31. decembra. Sa društvom je bio u klubu "Gotik", kada je, iz još uvek nepoznatih razloga izašao napolje. Kamere su ga usnimile kako trči ulicama u blizini Beton hale, ali i kako dolazi do Save. Odatle mu se gubi svaki trag.

NENAD PERIŠ: MORAM DA VERUJEM

Matejev otac Nenad Periš, koji se od nestanka sina nalazi u Beogradu, izjavio je da ne komentariše pojedinačna mišljenja i opservacije:

- Za mene relevantne informacije su samo one službene objavljene od strane MUP Srbije. Policija obavlja i dalje sve istražne radnje. Novih značajnijih informacija, nažalost, nema. Svestan sam da je prošlo mnogo dana, ali kao roditelj, moram da verujem, da imam nadu, da mi je sin živ.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.