ZNA SE UZROK POŽARA U SUBOTICI!
Požar u Subotici, Foto: Instagram/192_rs

drama u subotici

ZNA SE UZROK POŽARA U SUBOTICI!

U gašenju požara učestvovalo je 19 vozila i preko 40 vatrogasaca spasilaca.

Objavljeno:

Požar koji je danas oko 14,30 časova zahvatio oko 1000 km2 krovne konstrukcije jednog, marketa u Subotici, uspešno je lokalozovan nešto posle 17 časova. U ovom požaru nije bilo povređenih lica dok će se materijalna šteta i uzrok požara tek utvrđivati.

U gašenju požara učestvovalo je 19 vozila i preko 40 vatrogasaca spasilaca. U pomoć Vatrogasno spasilačkoj jedinici Subotica pritekla su i dobrovoljna vatrogasna društva iz okolnih mesta kao i pripadnici Vatrogasno spasilačke jedinice iz Sombora.

1 / 3 Foto: Instagram/192_rs

Vatrogasci iz Subotice trenutno obavljaju „dogašivanje'' požara dežuraće i tokom noći kod objekta supermarketa. Požar su prema dosadašnjim saznanjima prouzrokovale instalacije, a sa krova se proširio prema ostatku objekta. Niko na sreću nije povređen, a objekat su sa radnicima marketa napustili i zaposleni u susednoj fabrici peciva Mini Pani.

Ovaj deo grada je u trenutku izbijanja požara najprometniji, a gust crni dim iz Hipodromske ulice u Malom Bajmokuspustio se nad čitavim Gradom, pa je sve delovalo zastrašujuće. Supermarket ruskog lanca trgovine otvoren je pre nepunu godinu dana, lane u februaru...

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.