Užas u Vladimirovcima: Otac mesecima silovao hendikepiranu ćerku (15), devojčica ostala trudna!

Uhapšen otac monstrum

Užas u Vladimirovcima: Otac mesecima silovao hendikepiranu ćerku (15), devojčica ostala trudna!

Devojčica je višestruko ometena u razvoju i polupokretna. Ne čuje i ne vidi dobro, ima nerazumljiv govor, a koeficijent inteligencije joj je 30
Objavljeno:

Hendikepirana I. M. (15) iz sela Provo, oduzeta je sinoć od roditelja odlukom Centra za socijlni rad u Vladimircima, jer je utvrđeno da je devojčica u šestom mesecu trudnoće! Kako “Novosti” saznaju, zbog sumnje da je bludničio nad nesposobnim detetom, koje ima i cerebralnu paralizu, uhapšen je njen otac Dragan Milijančević (48). Devojčica je višestruko ometena u razvoju i polupokretna. Ne čuje i ne vidi dobro, ima nerazumljiv govor, a koeficijent inteligencije joj je 30. Slučaj je otkriven takoreći slučajno, kada je od njene majke Bogdanke Mileusnić (40) zatraženo da se izjasni hoće li preuzeti dvomesečnu devojčicu, inače, svoje osmo dete, koje je odmah po rođenju ostavila u porodilištu.

- Bogdanka je otišla u Centar za socijalni rad po pozivu da se izjasni da li joj je prošla postporođajna depresija, ali je ispričala jezivu priču, od koje su na noge ustali svi nadležni organi. Poverila se da njen nevenčani suprug Dragan ima seksualne odnose sa 15-godišnjom retardiranom kćerkom i da ne zna šta da radi - saopštio je izvor iz policije. Bogdanka se uspaničila jer je devojčici stomak počeo ubrzano da raste. Pogotovu jer Ivana izgleda kao dete uzrasta od 7 godina i prilično je mršava. Po obaveštenju socijalnih radnika, u kuću Milijančevića, došla je ekipa Hitne pomoć i policija, koja je uhapsila Dragana i odvela ga na saslušanje.
- U Domu zdravlja u Vladimircima, devojčicu je pregledao ginekolog. Mogao je samo da potvrdi priču majke. Da je devojčica u 25. nedelji trudnoće, odnosno, u šestom mesecu. Od roditelja je odmah oduzeto starateljstvo i ona je prebačena u šabačku bolnicu do daljeg - kaže sagovornik iz policije. (Espreso.co.rs / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.