OČEVIDAC SUKOBA NA SENJAKU TVRDI: "Komšija je prvi napao Karićevog unuka!"
Bogoljub Karić, Foto: Ana Paunković

ko je kriv

OČEVIDAC SUKOBA NA SENJAKU TVRDI: "Komšija je prvi napao Karićevog unuka!"

Kako kaže, komšija je tražio novac

Objavljeno: 15:41h

Đorđe Radević, očevidac tuče u kojoj je N.R., za koga se tvrdi da je unuk Karića, izbo komšiju S.K. posle svađe oko parkinga, tvrdi da je mladić zapravo napadnut od strane suseda.

Podsetimo, N.R. priveden je u policijsku stanicu Savski venac i nalazi se na saslušanju.

- Naišao sam baš kada je izbio sukob. N.R., moj bratanac, iznosio je gume i zamolio komšiju da pomeri BMW koji je parkirao pred njegovom garažom. Čovek je počeo da ga psuje, vređa i preti nekom mafijom, iako je auto bio nepropisno parkiran - kaže Radević:

- Kada mu je N.R. prišao oborio ga je na put ispred kuće, njegov otac i ja smo probali da ih razdvojimo. N.R. je čak povredio ruku pri padu - objašnjava Đorđe Radević.

Kako kaže, komšija je tražio novac.

- Rekao je da za uvredu moramo da mu damo 500 evra. U toj makljaži, N.R. ga je britvom ubo u rame. Hteo sam komšiju da povezem u bolnicu, ali on je to odbio i zvao policiju - naveo je Radević.

Podsetimo, Bogoljub Karić se oglasio po ovom pitanju:

Na osnovu informacije koje je danas objavio deo medija, koja se odnosi na hapšenje lica koje je u Beogradu u tuči oko parking mesta nožem povredilo drugo lice, i za koje se navodi da je unuk Bogoljuba Karića, obaveštavamo javnost da je u pitanju lažna informacija koja ima za cilj da pokuša da tedenciozno ponizi i uprlja lik Bogoljuba Karića.

Unuci Bogoljuba Karića su maloletna deca koja su sa svojim roditeljima i porodicom posvećeni obrazovanju u redovnom školovanju, muzici i sportu, te ne mogu biti akteri bilo kakvog događanja koje ima veze sa ovim nesretnim incidentom.

Bogoljub Karić je videvši ovu infomaciju dao komentar:

- Unuci moje supruge Mare i mene su zlatna i poslušna deca, a kada se ovako netačne stvari objavljuju u javnosti, moram da kažem da ću jedino da proverim da nije slučajno moj najmlađi, uskoro dvogodišnji unuk Bogoljub, nije nepažnjom iz svojih pelena isukao radicionalnu naslednu karićevsku sablju i provedio nekoga u dečijoj igri!

Bonus video:

03:34

POLICIJA OTKRILA LABORATORIJU DROGE NA MRAMORSKOM BRDU

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.