UHAPŠENO 10 POLICAJACA U KURŠUMLIJI: Osumnjičeni su za primanje mita!
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/MUP

akcija policije

UHAPŠENO 10 POLICAJACA U KURŠUMLIJI: Osumnjičeni su za primanje mita!

Ovo je treći put da se za ista dela sumnjiče pripadnici MUP Srbije, koji su radili na Merdaru

Objavljeno:

U kuršumlijskoj policijskoj stanici saslušano je deset policajaca, odnosno tri penzionisana policajca i sedam koja su u službi zbog sumnje da su primali mito.

Hapšenje je sprovedeno u saradnji sa nadležnim tužilaštvom. Sumnja se da su oni u dužem vremenskom periodu tokom kontrola putnika koji prelaze administrativni prelaz Merdare koji je zajednička tačka uže Srbije i Kosova i Metohije, tražili novac od onih lica koja nisu imala odgovarajuću dokumentaciju, kako bi ih pustila da prođu, piše Informer.

Kako smo saznaje, svi uhapšeni za koje se sumnja da su primali mito žive na teritoriji Grada Prokuplja, a radili su na administrativnom prelazu Merdare.

Ovo je treće hapšenje za manje od godinu dana po istom osnovu. Prvi put se pokrenuo ovaj slučaj krajem aprila prošle godine, tačnije 28.aprila 2021. godine kada je uhapšeno šest policajaca i jedan koji je u penziji, a zatim je usledilo hapšenje u oktobru, tačnije 27. oktobra prošle godine kada je uhapšen osma policajaca i jedan koji je penzionisan.

Ovo je treći put da se za ista dela sumnjiče pripadnici MUP Srbije, koji su radili na Merdaru.

Bonus video:

03:34

POLICIJA OTKRILA LABORATORIJU DROGE NA MRAMORSKOM BRDU

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.