POZNAT UZROK POGIBIJE MLADIĆA KOD VRŠCA: Istraga neće biti NASTAVLJENA iz 1 RAZLOGA (VIDEO)
Nastradali mladići, Foto: Printscreen/Instagram/192.rs/Facebook

TUGA

POZNAT UZROK POGIBIJE MLADIĆA KOD VRŠCA: Istraga neće biti NASTAVLJENA iz 1 RAZLOGA (VIDEO)

Iz pomenutog tužilaštva su za "Blic" objasnili zašto se neće sprovoditi istraga po uobičajenom protokolu, odnosno da neće veštačiti kola, raditi obdukciju, toksikološke nalaze

Objavljeno:

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se u ponedeljak rano ujutru, između četiri i pet sati, dogodila na ulazu u selo Vlajkovac, kod Vršca, stradala su dva prijatelja – Marić Marić (20) i Mioško Kristijan, koji je na dan pogibije trebalo da proslavi 19. rođendan, a kako saznajemo, istraga ovog slučaja neće biti nastavljena iz jednog razloga.

- Put je bio klizav, bio je mraz, jednostavno su proklizali i vozač je izgubio kontrolu nad autom. U skladu sa tim Osnovno javno tužilaštvo u Vršcu neće spovoditi dalju istragu - rekao nam je izvor iz istrage ove tragedije.

Iz pomenutog tužilaštva su za "Blic" objasnili zašto se neće sprovoditi istraga po uobičajenom protokolu, odnosno da neće veštačiti kola, raditi obdukciju, toksikološke nalaze.

- Na ulazu u mesto Vlajkovac došlo je do saobraćajne nezgode u kojoj su, prema informacijama koje su date dežurnom zameniku, oba lica koja su se nalazila u putničkom vozilu poginula na licu mesta i ne postoje sporne činjenice u pogledu toga kako je došlo do nezgode, ne postoje indicije da je još neko lice učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi, te da s obzirom na to imajući u vidu da su oba lica poginula na mestu ne postoji osnov da se nalažu veštačenja koja bi eventualno bila od značaja za otkrivanje učinioca krivičnog dela - rekli su za "Blic".

Kako nezvanično saznaje "Blic", mladići su pre tragedije bili na kućnoj žurci u Vršcu, gde obojica žive, iako nisu iz tog grada. Potom su odvezli drugaricu u obližnje selo Zagajica, a po povratku kući završili u kanalu. Vozili su desnom stranom puta, a onda su, iz zasada nepoznatih razloga, prešli na levu stranu, probili ogradu mosta i upali u DTD.

Oba mladića su trenirala fudbal. Marić M. je rodom iz sela Jasenovo i igrao je za fudbalski klub Ripensija iz Temišvara. Bio je jedinac. Mioško je igrao za seoski klub iz Vlajkovca, a rodom je iz susednog sela Zagajica.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media