POGINUO FUDBALER MARIJAN MARIĆ U 19. GODINI
Nastradali mladići, Foto: Ripensia UVT/Facebook

tuga do neba

POGINUO FUDBALER MARIJAN MARIĆ U 19. GODINI

Od preminulih mladića na društvenim mrežama opraštaju se prijatelji, a povodom tragedije oglasio se rumunski klub Ripensija UVT za koji je igrao nastradali Marić

Objavljeno:

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ranim jutarnjim satima na mostu u Vlajkovcu život su izgubila dva devetnaestogodišnja mladića.

Budući da su obojica bila fudbaleri od njih se oprašta fudbalsko udruženje iz Vojvodine.

"Obaveštavamo fudbalsku javnost da su u saobraćajnoj nesreći u noći između nedelje i ponedeljka tragično nastradala dva mlada momka, fudbalera Marijan Marić i Kristian Mioško. Obojica su prošli mlađe kategorije Vršca, Kristian Mioško je igrao za Jedinstvo iz Vlajkovca, dok je Marijan Marić nastupao u Rumuniji. Nenadoknadiv gubitak za sve... Naše iskreno saučešće porodicima!", napisali su iz pomenutog udruženja.

Od preminulih mladića na društvenim mrežama opraštaju se prijatelji, a povodom tragedije oglasio se rumunski klub Ripensija UVT za koji je igrao nastradali Marić.

Marijan Marić, fudbaler Ripensije, pozajmljen iz CSC Dumbravita u Trećoj ligi, preminuo je danas u teškoj saobraćajnoj nesreći u Srbiji. Fudbaler je imao samo 19 godina.

Informaciju su potvrdila oba banatska kluba, koji su izrazili žaljenje zbog stradanja mladog fudbalera. „Ne možemo da pronađemo reči… Marijan Marić, igrač Ripensije, na pozajmici u CS Dumbravita, napustio nas je danas, posle tragične saobraćajne nesreće. U ovim strašnim vremenima, naše misli se okreću ožalošćenoj porodici. Iskreno saučešće! Počivaj u miru, dragi prijatelju!“, preneo je klub Ripensia Temišvar.

Marijan Marić, rođen u Srbiji, stigao je u Temišvar u LPS Banatul, odakle je igrao Ligu 2 u Ripensiju, a trenutno je bio na pozajmici u CSC Dumbravita (Liga 3). - preneo je portal radiotimisoara.ro.

Od mladog fudbalera sa velikom žalošću oprostio se i tim CSC Dumbravita za koji je takođe nastupao.

- Zbogom Marijane Mariću! Još jedna užasna vest nas je uznemirila danas! Naš defanzivac Marijan Marić preminuo je jutros u tragičnoj saobraćajnoj nesreći u Srbiji. ​​Sa samo 19 godina Marijan je bio na pozajmici u našem timu iz Ripensije i važio je za fudbalera velike perspektive, nosioca prava na desnom boku odbrane. Saučešće ožalošćenoj porodici! Bog te blagoslovio Marijane! „Noge su mi se odsekle kada sam saznao. Jednostavno smo užasnuti. Ne želim ni da zamišljam kakva će biti atmosfera u svlačionici, na okupljanju, jer nas u ovakvim uslovima samo fudbal ne peče“, priznaje trener našeg tima Kosmin Sten. - navodi se u objavi.

Bonus video:

00:28

Eksplozija u Podgorici

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.