NIŠLIJKU OPELJEŠILI ZA SKIDANJE CRNE MAGIJE! Na prevaru uzeli enormnu sumu novca
Crna magija, Foto: Profimedia

PODNETE KRIVIČNE PRIJAVE

NIŠLIJKU OPELJEŠILI ZA SKIDANJE CRNE MAGIJE! Na prevaru uzeli enormnu sumu novca

Razbojništvo i prevara, kako je rečeno u saopštenju, otkriveni su intenzivnim operativnim radom policije u Nišu i u Novom Sadu, a krivične prijave biće podnete po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu

Objavljeno:

Policija će podneti krivične prijave protiv dve osobe iz Bačke Palanke zbog sumnje da su od žene iz Niša uzeli više od 200.000 dinara za skidanje crne magije.

"Muškarac (34) i žena (24) se sumnjiče da su prošle godine, više puta pozivali 63-godišnju ženu iz Niša, govoreći joj da je pod dejstvom crne magije, a zatim joj ponudili da skinu magiju uz novčanu nadoknadu, što je ona i prihvatila", naveli su u policiji.

Žena je, kako se sumnja, početkom decembra deo novca uplatila elektronskim putem, po uputstvima koje su joj davali osumnjičeni, a potom se, po dogovoru, našla sa njima da im da ostatak novca. Tom prilikom, osumnjičeni muškarac zadao joj je udarac u stomak i iz ruku oteo kovertu sa novcem.

Razbojništvo i prevara, kako je rečeno u saopštenju, otkriveni su intenzivnim operativnim radom policije u Nišu i u Novom Sadu, a krivične prijave biće podnete po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu.

(Espreso/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.