PORODICA STRAHUJE DA JE UBIJEN ILI OTET: Od Stojadina nema ni traga ni glasa već 4 dana!
Stojadin Đorđević, Foto: Kurir/Privatna arhiva

potraga

PORODICA STRAHUJE DA JE UBIJEN ILI OTET: Od Stojadina nema ni traga ni glasa već 4 dana!

Od nedelje nema nikakvog traga o njemu

Objavljeno:

„Rekao je idem do gore da se prošetam i vratiću se da doručkujem. Kada ide dalje ponese hranu, ali sada nije planirao, rekao je da se vraća brzo da doručkuje. Samo je na kratko izašao i više se nije vratio. Od nedelje nema nikakvog traga o njemu“.

Nestali lovac Stojadin Đorđević iz sela Zagužanje kod Surdulice

Ovim rečima počinje ispovest za „Blic“ Snežana Mitić, ćerka Stojadina Đorđevića (79) zvanog Dine iz sela Zagužanje kod Surdulice, koji je nestao 9.januara u jutarnjim časovima nakon što je iz kuće pošao u lov. Potraga za Đorđevićem, čiji je nestanak prijavljen i policiji krenula je istog dana ali nije pronađen apsolutno nikakav trag o njemu!

Stojadin Đorđević
foto: Kurir/Privatna arhiva

-Vojska, lovci, celo selo traga za njim pošto je to malo mesto i svi ga znaju, svi su u potrazi ali bez ikakvog rezultata već četvrti dan. Ako mu je pozlilo, ako je negde pao nelogično da do sada nije nađeno njegovo telo. Prosto je nemoguće da nema nikakvog traga a svi tragaju od nedelje. Nemoguće je da nema ni dela garderobe, ni tragova u snegu, ni krvi... Puška je sa njim, ranac je imao na leđima, nije pun, kačket narandžasti na glavi. Sam je otišao u lov jer mu je poznat taj kraj, odlično ga poznaje jer je naše imanje iznad kuće a taj deo gde lovi je malo iznad. Tu uobičajeno ide u lov, ode prošeta se. Nije hteo dubko da ide zato što je sam. Kad ide sam on ide prošeta se i vrati se, kada ide sa sinom onda odu i malo dalje, priča Snežana za „Blic“.

Nestali lovac Stojadin Đorđević - Dine iz sela Zagužanje kod Surdulice

Porodica strahuje od najcrnjeg mogućeg scenarija, jer nije do sada pronažen apsolutno nikakv trag o nestalom čoveku.

-Sumnjamo da ga je neko ili ubio pa bacio negde ili da ga je oteo. Čim ga nema leš niti bilo kakav trag. Neko ga je udario, ubio pa bacio negde ili je otet. Treće nema. Ljudi koji učestvuju u potrazi su prekopali sve, u potrazi su korišćeni i psi tragači, Gorska služba, ovo je stvarno misteriozno.

On nije bio dementan, samo je bio asmatičar ali je pumpicu uvek nosio sa sobom. Nikada sam ne ide daleko. Rekao je da se vraća na doručak, očekivano je bilo da se brzo vrati. Samo je na kratko izašao, dodaje Snežana.

Prema navodima porodice nestali čovek je poslednji put je viđen uu nedelju mestu zvanom Vlaški do, pored vojnog objekta, odakle mu se gubi svaki trag. Na sebi je imao maskirnu jaknu, sa sivim prslukom, narandžastim kačketom i nosio je lovačku pušku u ruci. Ukoliko ga je neko video ili ima bilo kakvu informaciju o njemu, najbolje je da javi najbližoj stanici policije kojoj je prijavljen nestanak.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.