OVO SU DO SADA NEOBJAVLJENE LOKACIJE MATEJEVOG KRETANJA! Stalno je trčao, na jednoj kameri nešto nije štimalo FOTO
Nestali Matej Periš, Foto: Printscreen/Youtube/MUP Republike Srbije

NAJNOVIJI DETALJI

OVO SU DO SADA NEOBJAVLJENE LOKACIJE MATEJEVOG KRETANJA! Stalno je trčao, na jednoj kameri nešto nije štimalo FOTO

Danas je MUP objavio detaljnu rekonstrukciju Matejevog kretanja gde su isplivali i novi, do sada neviđeni snimci sa nadzornih kamera

Objavljeno:

MUP Srbije danas je objavio rekonstrukciju kretanja Mateje Periša koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra kada je izašao iz kluba "Gotik" u kom je bio sa svojim prijateljima.

Potraga za Splićaninom danonoćno traje već skoro dve nedelje, a u međuvremenu su se po medijima provlačile mnoge dezinformacije.

Danas je MUP objavio detaljnu rekonstrukciju Matejevog kretanja gde su isplivali i novi, do sada neviđeni snimci sa nadzornih kamera.

Matej je snimljen da se kretao Karađorđevom ulicom ka Brankovom mostu u 01:44:26. Napomenuto je da nema interakciju sa drugim licima kao i da niko nije uočen ni ispred ni iza nestalog Splićanina ni u jednom trenutku, osim kada je pokušao da uđe u taksi.

Matej Periš
foto: Printscreen/Youtube/MUP Republike Srbije

Sledeća fotografija nastala je sa snimaka nadzornih kamera na istom mestu ali iz drugog ugla i utvrđeno je da se tuda kretao upravo nestali Matej Periš.

Matej Periš
foto: Printscreen/Youtube/MUP Republike Srbije

Matej je nakon ovoga pokušao da uđe u taksi, ali ga je taksista odbio jer je već imao zakazanu vožnju pa je nastavio da trči iz Karađorđeve ka Travničkoj ulici.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/MUP Republike Srbije

Izdaleka je snimljen i u ulici Braće Krsmanović.

Matej Periš
foto: Printscreen/Youtube/MUP Republike Srbije

Sledeća lokacija na kojoj je snimljen nestali Matej je restoran Savanova koji se nalazi na Promenadi. Iz MUP napominju da je vreme na kamerama iz restorana pogrešno jer nije bilo promenjeno na risiveru.

1 / 3 Foto: Printscreen/Youtube/MUP Republike Srbije

Neko vreme se kretao oko samog restorana pa se spustio do reke.

Matej se spušta do reke
Matej se spušta do rekefoto: Printscreen/Youtube/MUP Republike Srbije

Kako je rečeno, Matejev telefon lociran je na području Save u vreme koje se poklapa sa nadzornim kamerama, pa iz tog razloga ronioci pretražuju korito reke. Poslednji snimci njegovog kretanja upravo su nastali na Savi.

1 / 2 Foto: Printscreen/facebook

U potragu su između ostalih uključeni pripadnici Policijske uprave za grad Beograd, kojoj je nestanak i prijavljen, Policijske ispostave za bezbednost na rekama, pripadnici Žandarmerije, Policijske brigade kao i pripadnici policijskih uprava Pančevo, Smederevo i Požarevac. U cilju pronalaska Mateja Periša preko Interpola obaveštene su i policije zemalja u okruženju.

- Još jednom apelujemo na medije i pozivamo ih da se zbog osetljivosti teme, saosećanja sa roditeljima i porodicom nestalog mladića, i remećenja daljeg toka istrage, ne šire dezinformacije i ne plasiraju neproverene snimke kojima insinuiraju navodne scenarije koji su prethodili nestanku, naveli su iz MUP-a.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.