CRNE SLUTNJE U SLUČAJU NESTALOG MATEJA! Oglasio se PRIVATNI DETEKTIV
Mateja Periš, Foto: Ana Paunković, MUP Hrvatske, Foto: Instragam/Moj Beograd

NADAMO SE NAJBOLJEM

CRNE SLUTNJE U SLUČAJU NESTALOG MATEJA! Oglasio se PRIVATNI DETEKTIV

"Ni malo mi ne izgleda optimistično, sumnjam da je nesrećni mladić završio u reci, on je u Beogradu prvi put, a ako je tačno da je mešao alkohol sa nedozovoljenim supstancama, to može biti kobna kombinacija, objašnjava on

Objavljeno:

Potraga za nestalim mladićem iz Splita koji je u Beograd došao sa šest drugara za doček Nove godine proširena je van obale Save, a otac Nenad Periš ne gubi nadu da će pronaći sina.

Potraga za nestalim Splićaninom, Matejom Perišom traje više od deset dana, a nakon detaljnog češljanja Save, policija je u istragu uključila i najsavremeniju opremu za otkrivanje nestalih lica.

1 / 7 Foto: Stefan Stojanovic

U potrazi za Matejem učestvuju svi, od policije do građana, a nedavno je uključen i Interpol. Između ostalih, u potrazi učestvuje i "Mreža za opasnost Srbije" koja u tu svrhu koristi i termovizijske kamere u koordinaciji sa MUP. Uključene su i termovizijske kamere koje se koriste u potrazi za osobom koja je živa u slučaju da se krije ili da je zarobljena u nekom objektu.

Privatni detektiv Uglješa Grgur govorio je za Kurir televiziju i dao svoje gledište agonije u koju je uključena javnost u Srbiji i regionu.

"Ni malo mi ne izgleda optimistično, sumnjam da je nesrećni mladić završio u reci, on je u Beogradu prvi put, a ako je tačno da je mešao alkohol sa nedozovoljenim supstancama, to može biti kobna kombinacija. Daj bože da grešim", kaže privatni detektiv Uglješa Grgur za Kurir televiziju.

Pogledajte kako izgleda potraga za Matejom kroz termovizijsku kameru:

Bonus video:

00:07

Espreso čestitke: Sanja Stojanović

(Espreso/Kurir televizija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.