NA OVU PORUKU MATEJEV ODGOVOR NIKADA NIJE STIGAO!
Matej Periš, Foto: Stefan Stojanović

tuga

NA OVU PORUKU MATEJEV ODGOVOR NIKADA NIJE STIGAO!

Ona je rekla da je tek kasnije videla poruku i potom na nju odgovorila, ali Matejev odgovor nikada nije stigao

Objavljeno:

Matej Periš (27) nestao je u Beogradu pre više od deset dana. Potraga je danas ušla u deseti dan, ali bez konkretnih rezultata.

Mnogo je nepoznanica u slučaju Matejevog nestanka, ali se zna koja je poslednja poruka koju je Matej poslao svojoj devojci Sanji, koja je tada bila u Splitu.

1 / 4 Foto: Kurir/Branka Travica, Printscreen Instagram

Mobilni telefon mu se navodno ugasio oko 23 sata, kada mu se ispraznila baterija, a oko 21.30 poslao joj je, kako je Sanja rekla za Kurir, poslednju poruku i on ju je video.

„Na tom snimku koji mi je poslao vide se tri flaše vina, ali bilo ih je sedam. Videlo se da neki piju crno vino, neki belo, atmosfera je bila vesela. Sedeli su, čekali večeru, ništa posebno“, opisala je Matejeva devojka.

Ona je rekla da je tek kasnije videla poruku i potom na nju odgovorila, ali Matejev odgovor nikada nije stigao.

„Ugasio mi se mobilni, bio sam na poslu. Kada sam stigao kući oko ponoći, odgovorio sam na njegovu poruku i otišao da spavam. Probudio sam se u sedam ujutru i video da mi nije poslao poruku za laku noć kada je došao iz grada, što uvek radi. Vidim da nema ništa. Poslala sam mu tada poruku: „Je li sve u redu?“, a odgovora nema“, rekla je Sanja.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.