ESPRESO SAZNAJE: Evo ko je muškarac koji je pretio da će se RAZNETI BOMBOM u Obrenovcu, NIJE MU PRVI PUT!
Ilustracija, Foto: Dado Đilas

UŽAS

ESPRESO SAZNAJE: Evo ko je muškarac koji je pretio da će se RAZNETI BOMBOM u Obrenovcu, NIJE MU PRVI PUT!

Kako saznajemo, M.S. je odbio da se zaustavi na znak pripadnika saobraćajne policije i nastavio je da beži

Objavljeno:

Oko 16 sati u policijsku stanicu Obrenovac stigla je dojava da čovek u Filipovića kraju u selu Zvečka kod Obrenovca drži bombu u ruci.

Kako portal Espreso saznaje, u pitanju je mškarac M.S (1960) sa teritorije opštine Ub koji je stajao sa pištoljem u jednoj ruci i bombom u drugoj i pretio da će da se raznese, a takođe je pretio i policijskim službenicima.

Inače, ovo nije prvi put da je M.S. učinio ovako nešto, naime, on je imao sličan slučaj 2017. godine kada je prema nezvaničnim informacijama pokušao sebi da oduzme život.

Oko 17 i 30h čula se eksplozija.

Prema poslednjim informacijama, osoba koja je pretila da će se razneti neutralisana je od strane pripadnika SAJ, potvrdio je i predsednik GO Miroslav Čučković za RTV Mag.

Kako saznajemo, M.S. je odbio da se zaustavi na znak pripadnika saobraćajne policije i nastavio je da beži. Obrenovačka policija ga je jurila i uspeli su da ga stignu u Filipovića kraju gde je M.S. izašao iz auta sa bombom i pištoljem.

Na lice mesta odmah su izasli pripadnici policijske stanice Obrenovac, interventne jedinice iz Beograda, ekipa vatrogasno-spasilačke jedinice Obrenovac i Hitna služba.

(Espreso/DijanaS.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.