OGLASIO SE KOMŠIJA MATEJE PERIŠA! Otkrio ŠOKANTNU ISTINU
Matej Periš, Foto: Stefan Stojanović

VAŽNO

OGLASIO SE KOMŠIJA MATEJE PERIŠA! Otkrio ŠOKANTNU ISTINU

Ronioci i danas vrše pretragu, a osim nizvodno, pretraga se vrši i stotinak metara uzvodno od mesta gde je Matej Periš zadnji put viđen

Objavljeno:

Mateja sa prijateljima stigao u četvrtak u 17.50 sati. Smestili se. Vesela ekipa, u jednom trenu tražili su peglu da ispeglaju košulje pri izlaska, ispričao je za 24sata.hr čovek na ulazu zgrade ge su odseli Matej Periš i njegovi prijatelji.

Da podsetimo, nestanak Mateja Periša prijavljen je beogradskoj policiji 31. decembra, nakon što je sa šestoricom prijatelja došao na doček Nove godine u Beograd. Poslednji put je viđen u noćnom klubu "Gotik", dok se u beogradskim tabloidima pojavilo nekoliko snimaka nadzornih kamera na kojima je, kako je rekao i njegov otac, Matej.

Ronioci i danas vrše pretragu, a osim nizvodno, pretraga se vrši i stotinak metara uzvodno od mesta gde je Matej Periš zadnji put viđen.

Više javno Tužilastvo u Beogradu obavešteno je u svim merama i radnjama iz njihove nadležnosti koje se odnose na potragu za 27. godišnjem mladićem iz Splita.

U pitanju su DNK naredbe za izuzimanje tragova koji bi trebalo da doprinesu sklapanju mozaika i rasvetljavanju misterioznog nestanka Mateja Periša.

VJT tesno sarađuje sa policijom.

Porodica nestalog mladića se danima nalazi u Beogradu, tačnije od nedelje. Nenad Periš, otac Mateja, u nedelju oko 15 sati sleteo je avionom u Beograd.

(Espreso / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.