NA MESTU NA KOJEM JE NESTAO MATEJ PRE 2 GODINE SE DESIO JOŠ 1 HOROR: Mesto kao da je UKLETO!
Matej Periš, Foto: Stefan Stojanović

jezivo

NA MESTU NA KOJEM JE NESTAO MATEJ PRE 2 GODINE SE DESIO JOŠ 1 HOROR: Mesto kao da je UKLETO!

U Beograd je u nedelju stigao i Nenad Periš, otac nestalog mladića koji je više puta istakao da veruje srpskoj policiji kao i da samo želi da nađe sina

Objavljeno:

Intenzivna potraga za nestalim mladim Splićaninom Matejom Perišom (27) traje već tri dana, pre dve godine na gotovo istom mestu, kod Beton hale gde se Spićaninu gubi trag, stradao je i Mihail Herman (33).

Naime u novembru 2019. godine jedan nemački državljanin je tada beogradskoj policiji prijavio je nestanak njegovog prijatelja 33-godišnjeg Mihaila Hermana, takođe Nemca. Herman je poslednji put viđen u jednom noćnom klubu na Savi, kada se odvojio od grupe prijatelja.

Herman je policijska patrola pronašla u lokvi krvi. Kako se pretpostavilo tada on je oko 4:30 pao sa krova Beton hale na terasu jednog od lokala, sa visine od oko šest metara, a odatle na šetalište.

Herman je bez svesti i u alkoholisanom stanju, odmah je prevezen u Urgentni centar, gde je nažalost preminuo. Tada se sumnjalo da je gurnut ili da ga je neko udario tupim predmetom, međutim to je ostalo nerazjašnjeno, a njegova smrt misterija do danas.

Dve godine kasnije u noći između 30. i 31. decembra kod Beton hale Matej Periš (27) iz Splita nestao je nakon izlaska iz beogradskog kluba "Gotik". Oko 2.30 gubi mladiću koji je s društvom došao u Beograd na doček Nove godine gubi se trag.

Njih sedmoro u četvrtak uveče najpre je otišlo na večeru u jedan restoran u Beton hali, a onda u klub "Gotik". Kada je u jednom momentu društvo shvatilo da Mateja već neko vreme nema, počeli su da ga traže unutra. Na izlazu iz kluba, shvatili su da je njegova jakna ostala u garderobi.

Nastavili su potragu i okolo. Drugovi su nakon potrage otišli u smeštaj, gde su se nadali da će ujutro doći. Kada se to nije desilo, kontaktirali su sa policijom. U Beograd je u nedelju stigao i Nenad Periš, otac nestalog mladića koji je više puta istakao da veruje srpskoj policiji kao i da samo želi da nađe sina.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.