"ŽIVI BOGOVSKI, NE OČEKUJ NIŠTA"! Matej na Instagramu ima ZANIMLJIV MOTO, na slikama je SREĆAN I ZADOVOLJAN (FOTO)
Matej Periš, Foto: Printscreen Instagram / matejperis

ništa nije ukazivalo na zlo!

"ŽIVI BOGOVSKI, NE OČEKUJ NIŠTA"! Matej na Instagramu ima ZANIMLJIV MOTO, na slikama je SREĆAN I ZADOVOLJAN (FOTO)

Mnogo putuje, uživa sa prijateljima!

Objavljeno: 13:25h

Ispred kluba Gotik kod Beton hale dve patrole Rečne policije patroliraju duž obale reke Save u potrazi za nestalim Matejem Perišem (27) iz Splita, koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra.

Naime, prema nezvaničnim informacijama, Matej je u jednom trenutku ustao od stola u klubu Gotik gde je bio sa prijateljima i zaputio se ka toaletu. Kako je bila velika gužva, odlučio je da izađe napolje, kada su ga nadzorne kamere poslednji put snimile da se stepenicama spušta ka vodi. Od tog trenutka niko ga više nije video.

1 / 6 Foto: Ana Paunković

Kada je u jednom momentu društvo shvatilo da Mateja već neko vreme nema, počeli su da ga traže unutra. Na izlazu iz kluba, shvatili su da je njegova jakna ostala u garderobi. Nastavili su potragu i okolo. Drugovi su nakon potrage otišli u smeštaj, gde su se nadali da će ujutro doći. Kada se to nije desilo, kontaktirali su sa policijom.

Matej nije mnogo aktivan na Instagramu. U delu gde je moguće napisati nešto, njemu stoji, "Živi bogovski, ne očekuj ništa".

1 / 2 Foto: Printscreen Instagram / matejperis

Nema mnogo fotografija, ali se vidi da je voleo da putuje i uživa sa društvom u različitim aktivnostima.

Takođe, sportski je tip što pokazuju različiti klipovi na njegovom nalogu.

Predsednik Vučić poručio je da srpska policija čini sve kako bi pronašla Mateja Periša, mladića iz Splita koji je u novogodišnjoj noći nestao u Beogradu.

– Nadam se da će naši nadležni organi uspeti da nađu mladića iz Splita. Matej mislim da se zove. I zbog njega i zbog njegove porodice. Naša policija radi sve. Već imaju skicu onoga što je moglo da se dogodi. Potrebno je da damo sve od sebe da pronađemo mladića – kazao je predsednik Srbije dodajući da je jutros dobio sve informacije o tom slučaju.

– Ima tu detalje, to će vam policija saopštiti – kazao je predsednik.

Matej Periš
foto: Printscreen/MUPHrvatske

O nestanku Mateja Periša ubrzo su se pojavile mnoge teorije, šta je s njim moglo da se desi, gde je, i da li je još uvek živ?

Jedna od njih je i ta da je Matej Periš skočio u reku i nesrećnim slučajem se utopio, međutim, njegovi prijatelji u to ne veruju, s obzirom na to da je ograda u tom delu šetalilšta kod Beton hale prilično visoka.

Međutim, Matej Periš je pokazivao sklonost ka skakanju sa litice i bio veoma vešt plivač, što pokazuju objave na njegovom Instagram profilu.

Bonus video:

00:16

Rečne policije patroliraju kod beton hale

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.