TEŠKA TRAGEDIJA: Muškarac se bacio pod kamion, pa izazvao još veću tragediju, poginula i DVA DEČAKA!
Foto: Nebojša Mandić

JEZIVA NESREĆA

TEŠKA TRAGEDIJA: Muškarac se bacio pod kamion, pa izazvao još veću tragediju, poginula i DVA DEČAKA!

"Nastradala su dvojica dečaka starosti pet i osam godina i muškarac starosti oko 45 godina. Povređena su još dva muškarca, u oba slučaja su u pitanju teške telesne povrede" navodi dr Bursać
Objavljeno: 11:17h

Tri osobe su poginule, među njima i dečaci starosti osam i pet godina, a dve su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 1.30 časova na autoputu Novi Sad - Subotica, saznaje 021.rs.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nesreća se dogodila kada je vozač "mercedesa" austrijske registracije pokušao da izbegne telo pešaka koje je bilo na putu, a zatim udario u ogradu, a potom i u zaustavljeni kamion.

Poginuo je pešak koji za sada nije identifikovan, kao i dvoje dece iz "mercedesa", dok su vozač i suvozač putničkog automobila teško povređeni.

Prema rečima Mirjane Bursać iz Hitne pomoći, tri osobe su poginule na licu mesta.

"Nastradala su dvojica dečaka starosti pet i osam godina i muškarac starosti oko 45 godina. Povređena su još dva muškarca, u oba slučaja su u pitanju teške telesne povrede. Jedan muškarac srednjih godina je u besvesnom stanju prevezen na reanimaciju u Urgentni centar, dok je drugi bio u stabilnom stanju i on je prevezen na hirurgiju Urgentnog centra", navodi dr Bursać za 021.rs.

Prema njenim rečima, nesreća se dogodila iz pravca Subotice prema Novom Sadu. Na mestu nesreće intervenisale su dve lekarske ekipe, vatrogasci i policija.

"Putevi Srbije" su saopštili da je zbog ovog udesa jutros obustavljen saobraćaj na deonici Zmajevo-Novi Sad. Alternativni pravac je petlja Zmajevo-Sirig-Novi Sad.

(Espreso.co.rs / 021.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.