PRIJATELJI NESTALOG SPLIĆANINA U STRAHU: Policija TRAGA ZA NJIM, čeka se SNIMAK NADZORNIH KAMERA
Matej Periš, Foto: Printscreen/facebook

JOŠ UVEK SE NIŠTA NE ZNA

PRIJATELJI NESTALOG SPLIĆANINA U STRAHU: Policija TRAGA ZA NJIM, čeka se SNIMAK NADZORNIH KAMERA

Kako su dodali, tražili su ga i u klubu i oko kluba, potom otišavši u smeštaj, gde su se nadali da će ujutro doći

Objavljeno:

U novogodišnjoj noći u Beogradu nestao je 27-godišnji mladić iz Splita Matej Periš.

Kako su njegovi prijatelji kazali u razgovoru za Telegraf.rs, njih sedmoro najpre su otišli na večeru, a onda u klub. U jednom momentu društvo je shvatilo da Mateja već neko vreme nema, a na izlazu iz kluba - da je njegova jakna ostala u garderobi.

Kako su dodali, tražili su ga i u klubu i oko kluba, potom otišavši u smeštaj, gde su se nadali da će ujutro doći. Kada se to nije desilo, kontaktirali su policiju za pomoć.

O tome govore i u snimku načinjenom na obali Save, gde se lokali nalaze. Jedan od mladića iz Hrvatske, koji je veče proveo sa nestalim Matejom, danas je snimio ulaz u lokal, okolne lokale i šetalište.

Svojom kamerom "uhvatio je" obližnje kamere, ističući da se nada da postoji neki od snimaka koji bi mogli pomoći u potrazi.

Takođe je prišao do metalne ograde, ističući da je dovoljno visoka, te da se ne bi tek tako mogla preskočiti ili slučajnošću upasti u vodu.

Komentarisao je atmosferu u klubu ističući da je u njemu bila omladina, još mlađa od njega i njegovog 27-godišnjeg prijatelja, uz napomenu da nije bilo opasnog društva.

- Nije on mali. Nije njega mogao jedan čovek nekako spremiti u džep i negde ga odneti - poručuje Matejev prijatelj u snimku.

Policija intenzivno traži nestalog mladića

Beogradska policija intenzivno radi na potrazi za nestalim Matejom Perišem (27), koji je poslednji put viđen u lokalu u Beton hali. Kako saznaje Telegraf, u toku su intenzivne radnje potrage: pregledaju se snimci sa sigurnosnih kamera u blizini mesta na kojem je Matej nestao, policija razgovara sa njegovim prijateljima u čijem je društvu bio.

Prijatelj za Telegraf kaže da mu je mobilni telefon isključen sve vreme, ističući da mu se svaki trag gubi u klubu, ne negde van. Dodaje i da je porodica u Splitu obaveštena.

- Trenutno se radi na tome da se dobiju snimci video nadzora u toj Beton hali po klubovima, da se vidi je li on uopšte izašao iz kluba. I ako je izašao iz kluba i gde je krenuo. Ako nije izašao iz kluba, da znamo da nije izašao iz kluba, da se problem tu desio. Mi još ništa ne znamo, nikakve informacije nemamo još.

- Policija radi na pregledu tih snimaka, čekamo izveštaj o nadzornim snimcima. Mi smo totalno bez informacija i to nas izluđuje - kaže dodajući da je policija posvećena rešavanju slučaja: - Istražuje se sve. Sad su došli opet do nas u hotel. Mi smo često davali izjave, stvarno su se angažovali.

Kaže i da je nestali Splićanin nedavno završio ekonomiju, a da radi kao kapetan broda za turiste.

Svi koji imaju informacije o nestalom mladiću mole se da odmah kontaktiraju policiju.

Pogledajte snimak Matejevih prijatelja:

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.