BAHATOM VOZAČU KOJI JE USMRTIO SREĆKA (19) ODREĐEN PRITVOR:Pijan i drogiran JURIO, ubijenog mladića OSTAVIO NA PUTU
Srećko Đokić, Foto: Facebook

PRITVOR DO 30 DANA

BAHATOM VOZAČU KOJI JE USMRTIO SREĆKA (19) ODREĐEN PRITVOR:Pijan i drogiran JURIO, ubijenog mladića OSTAVIO NA PUTU

Građani Lapova su u nekoliko navrata pisali peticije da se proširi trotoar ili ulica obezbedi. Nesrećni mladić vraćao se sa sastanka sa devojkom koja živi u ovoj šumadijskoj varošici

Objavljeno:

N. Z. (30) iz Batočine koji je svojim automobilom BMW u saobraćajnoj nesreći u Lapovu pre dve noći pregazio i usmrtio S. Đ. (19), juče je Više javno tužilaštvo u Kragujevcu odredilo pritvor do 30 dana, preneo je Ucentar.rs.

Tokom istrage potvrđuju se i prvobitne informacije da je N. Z. te noći nesrećnog S.Đ., 19-godišnjeg mladića iz batočinskog sela Žirovnica usmrtio pijan i drogiran i ostavio ga na putu.

Vratio se posle otprilike dva sata kada je navodno njegov otac primetio slupan auto i zajedno sa njim otišao na lice mesta.

Nesrećnom S.Đ., inače omiljenom i vrednom momku za koga svi u okolini imaju samo reči hvale na žalost - nije bilo spasa. Pronađen je mrtav.

Sve ovo izazvalo je veliko nezadovoljstvo građana u ovom kraju.

Prema nepotvrđenim informacijama N. Z. povremeno živi u Francuskoj i često je viđan kako juri automobilom putevima Batočine i Lapova. I njegov FB profil je u znaku automobila, a na naslovnoj strani izbačena je fotografija volana "hjundaija".

U Višem tužilaštvu u Kragujevcu koje je preuzelo slučaj izvori su potvrdili da je N. Z u krvi imao iznad jednog promila alkohola, a analizom krvi je utvrđeno prisustvo i psihoaktivnih supstanci u krvi.

Nesrećni mladić za koga cela okolina ima samo reči hvale, da je bio dete za primer, kulturan i izuzetno vredan, kažu meštani da je stradao u ulici koja je prava pista tokom noći za brzu vožnju i bahate vozače. Automobili besomučno jure, a pitanje dana je bilo kada će se tragedija dogoditi.

Građani Lapova su u nekoliko navrata pisali peticije da se proširi trotoar ili ulica obezbedi. Nesrećni mladić vraćao se sa sastanka sa devojkom koja živi u ovoj šumadijskoj varošici.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.