Stefanović: Sud odlučuje da li je policija postupala ili ne, a ne ja!
Foto: Fonet

Ministar policije o savamali

Stefanović: Sud odlučuje da li je policija postupala ili ne, a ne ja!

"Da li je policija postupala ili nije, to odlučuje sud. Kako će postupati organi države o tome odlučuje zakon. Ministri ne vode istrage, puštamo institucije sistema da rade svoj posao", rekao je Stefanović
Objavljeno: 12:29h

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da će sud odlučiti o tome da li je policija postupala ili nije prilikom rušenja objekata u Savamali.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

"Da li je policija postupala ili nije, to odlučuje sud. Kako će postupati organi države o tome odlučuje zakon. Ministri ne vode istrage, puštamo institucije sistema da rade svoj posao", rekao je Stefanović na pitanje šta je MUP učinio zbog nereagovanja policije na pozive građana kada su, tokom izborne noći, rušeni objekti u Hercegovačkoj ulici u Beogradu. U noći između 24. i 25. aprila nepoznati počinioci sa maskama na glavama bagerima su porušili tri objekta u Herecegovačkoj ulici i maltretirali građane. Građani su pozivali policiju i prijavljivali da im nepoznate osobe oduzimaju telefone i neke od njih vezuju, ali policija nije reagovala. U izveštaju zaštitnika građana o postupanju policije u toj noći se navodi da je policiji "iz vrha naređeno da ne reaguje".

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.