NALOŽENA OBDUKCIJA TELA JOVANE MARJANOVIĆ: Da li je reč o samoubistvu?
Jovana Marjanović, Foto: Printscreen/Društvene mreže

užas

NALOŽENA OBDUKCIJA TELA JOVANE MARJANOVIĆ: Da li je reč o samoubistvu?

Naložena je obdukcija tela Jovane Marjanović, a rezultate će biti ili večeras ili ujutru

Objavljeno:

Više tužilaštvo u Užicu naložilo je obdukciju tela Jovane Marjanović (54) iz Niša, koja je pronađena posle pet dana pretrage mrtva u šumici kraj potoka u polju Tić na Zlatiboru.

V.d. višeg tužioca Pavle Markićević potvrdio je da na telu nije bilo nikakvih vidljivih povreda.

- Naložena je obdukcija tela Jovane Marjanović, a rezultate će biti ili večeras ili ujutru. Trebalo bi da se urade toksikološke analize, a za njihov rezultat potrebno je neko vreme. Inače, spoljnim pregledom na telu nije bilo vidljivih povreda. Pored tela je nađena flaša alkoholnog pića, na kojoj je pisalo „dunjovača“ i nekoliko blistera sa različitim tabletama za smirenje – rekao je Markićević.

Obdukcija i dodatne istražne radnje će utvrditi pravi uzrok smrti, odnosno da li je reč o samoubistvu.

1 / 8 Foto: Printscreen/Instagram

Tražili je 5 dana

Jovana Marjanović je nestala u sredu, 22. decembra, kada je oko 20 časova izašla iz stana na Zlatiboru, u kojem je živala sa jednim muškarcem. Bila je nedostupna cele noći i ujutru je taj muškarac prijavio policiji njen nestanak. Malo kasnije je aktiviran njen mobilni telefon. Utvrđeno je da je telefon nađen u cevima preko puta benzinske pumpe blizu kružnog toka na Zlatiboru, oko 2,5 km od stana. Uključio ga je radnik, koji je našao telefon.

Od tada kreće neprestana potraga za Jovanom Marjanović, a njene ćerke su uputile javnosti apel da im pomognu da pronađu njihovu majku. I majci su poslale poruku, da će se rešiti svi problemi, da ne brine, samo da bude živa i zdrava.

Telo pronašli mladići Narodne patrole

Telo je pronađeno nakon pet dana pretrage Zlatibora i pronašlo ga je sedam mladića iz Narodne patrole Užice, koji su se odazvali pozivu. Prema njihovim izjavamo okolo nije bilo mnogo tragova, kao i da je izgeldala kao da se smrzla.

Jovanine ćerke Brankica Marjanović i Ljiljana Simić su nakon saznanja da im je majka mrtva, uputile zahvalnost svima koji su učestvovali u pretrazi.

- Dragi prijatelji, pronašli smo mamu, nažalost napustila nas je zauvek. Najdivnija žena na svetu, anđeo... Ostaćeš i našem srcu zauvek najvoljenija, najmilija majko moja - stoji u upućenoj poruci.

Iako se utvrdi da je reč o samoubistvu, ostaje mnoga pitanja zašto se odlučila na taj čin, što je otišla 3,5 km od stana i da je niko ne nađe, oktud u potoku i mnoga druga.

(Espreso / Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.