HOROR U ZRENJANINU! Pronađeno telo žene (61) na travnjaku u MRAČNOJ ULICI, komšije tvrde da je IZBODENA
Ilustracija, Foto: Ana Paunković

STRAVA I UŽAS

HOROR U ZRENJANINU! Pronađeno telo žene (61) na travnjaku u MRAČNOJ ULICI, komšije tvrde da je IZBODENA

Telo, nakon što je pronađeno na travnjaku u mračnoj ulici, poslato je na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu, nakon čega će najverovatnije biti razjašnjen uzrok smrti

Objavljeno:

Na poziv meštana, juče u ranim večernjim časovima, oko 19.30 na ulici, nedaleko od kuće u kojoj je živela, policija je pronašla telo šezdesetjednogodišnje žene.

Telo, nakon što je pronađeno na travnjaku u mračnoj ulici, poslato je na obdukciju u novosadski Institut za sudsku medicinu, nakon čega će najverovatnije biti razjašnjen uzrok smrti.

Meštani sela Melenci u blizini Zrenjanina, u neverici potvrđuju da je telo nesrećne žene pronađeno sinoć, na katolički Božić u večernjim satima, a neki nezvanični izvori ukazuju da je telo žene, koja se navodno zove Olgica, pronađeno u Ulici Žarka Adamova u Melencima.

- Živela je sama, od kada joj je suprug preminuo, dece nije imala, a kako čujem na telu je imala nekoliko ubodnih rana - kaže komšinica iz pomenute ulice, uz napomenu da se po selu priča da su dva lica privredena zbog sumnje da su usmrtili nesrećnu ženu.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.