JOVANI SE IZBUGIO TRAG PRE 5 DANA! Oglasila se ćerka Ljiljana, DOJAVA JE BILA LAŽNA! (FOTO)
Jovana Marjanović, Foto: Printscreen/Društvene mreže

APEL ZA POMOĆ

JOVANI SE IZBUGIO TRAG PRE 5 DANA! Oglasila se ćerka Ljiljana, DOJAVA JE BILA LAŽNA! (FOTO)

Jovana Marjanović (54) nestala je 22. decembra na Zlatiboru

Objavljeno:

Ona je izašla da prošeta iz stana u ulici Save Stanojčića broj 47, a nakon par minuta telefon joj je isključen i od tada joj se gubi svaki trag.

I petog dana od nestanka, o Jovani i dalje ne postoje nikakve informacije. NJen nestanak je prijavljen policiji koja je pokrenula istragu, a za Jovanom je raspisana poternica.

Jovanine ćerke nešto pre 21 sat sinoć dobile su dojavu da je njihova majka navodno sinoć primećena, tri dana posle nestanka.

Jovana Marjanović
foto: Printscreen/Društvene mreže

Muškarac koji im se predstavio kao Beograđanin rekao im je da je ženu koja odgovara Jovaninom opisu primetio kraj magistralnog puta Zlatibor – Nova Varoš, oko 15 kilometara od turističkog centra planine, blizu atrakcije zvane “El Paso”, popularnog “kaubojskog grada”. Međutim, dojava je bila lažna.

- Ispostavilo se da je dojava lažna. Policija je sve proverila, međutim, nažalost, nisu je našli - kaže za "Novosti" Jovanina ćerka Ljiljana Simić.

Društvenim mrežama proneo se apel svim ljudima dobre volje koji su na Zaltiboru i okolini i koji se mogu uključiti u potragu za nestalom Nišlijkom. Kako ističe Ljiljana, već se javilo dosta ljudi.

- Napravili smo grupu za sve dobrovoljce, javilo se dosta ljudi. Čekamo još neke informacije iz policije, kako bismo mogli da se organizujemo što pre i da krenemo u potragu - otkriva Jovanina ćerka za "Novosti".

Jovana Marjanović
foto: Printscreen/Društvene mreže

- Nadamo se najboljem - zaključuje LJiljana.

Podsetimo, kako je LJiljana juče otkrila za naš portal, Jovanin telefon lociran je u cevima za vodovod preko puta Nisove pumpe na izlazu iz Zlatibora.

- Telefon je pronašao neki čovek, koji ga je i upalio, pa je ga je policija odmah locirala - rekla je LJiljana.

Jovana Marjanović
foto: Printscreen/Društvene mreže

Policija pretražuje teren

Kako prenose mediji, policija pregleda snimke sa sigurnosnih kamera u Ulici Save Stanojčića na Zlatiboru, gde je stan iz kog je Jovana Marjanović u sredu oko 20 sati izašla u šetnju i više se nije vratila. U pitanju je iznajmljeni stan koji su Jovana i njen partner zakupili pre dva-tri meseca, kada je firma u vlasništvu nestale Nišlijke kao podizvođač dobila posao na podizanju jednog građevinskog objekta.

Policija je razgovarala i sa meštanima ovog dela Zlatibora i pročešljala okolinu. Pretražen je i pojas preko puta NIS-ove benzinske pumpe na Zlatiboru, blizu kružnog toka na ulasku u turistički centar, gde je u četvrtak ujutro nađen njen telefon.

U trenutku nestanka Jovana je na sebi imala monton kamel boje, pamučne crne trenerke, krem čizme i manju crnu torbu preko ramena.

Porodica moli sve koji znaju neku informaciju o Jovani da se jave na broj 060 5576764, ili na neki od dole navedenih brojeva.

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.