SNIMAK AKCIJE SPASAVANJA JUTJUBERA ĐUKIĆA U NOVOM SADU: Ovako je SVE IZGLEDALO! (VIDEO)
Foto: Adria Media TV

gotovo je

SNIMAK AKCIJE SPASAVANJA JUTJUBERA ĐUKIĆA U NOVOM SADU: Ovako je SVE IZGLEDALO! (VIDEO)

Kada su policajci ušli u stan Đukić nije pružao bilo kakav otpor. Pretpostavlja se da je dim u stanu nastao usled probijanja brave

Objavljeno:

Kako Kurir ekskluzivno saznaje jutjuber je večeras odveden iz stana posle drame koja je trajala više od 9 sati, pošto su organi reda, policija, vatrogasci i Hitna pomoć izveli koordiniranu akciju!

Naime, nešto pre 19 časova odlučeno je da se krene u akicju. Naime, policija je sa bravarima ušla u zgradu, ali je prethodno sve dobro isplaniralo jer su vrata stana blindirana. Pretpostavlja se da su bravari, uz kontrolisanu eksploziju uništili bravu.

01:27

Okončana drama u Novom Sadu: Hitmna pomoć odvodi jutjubera Daniela posle devet sati

Paralalno sa njima, dizalica vatrogasaca je korpom sasvim prišla terasi jutjubera, kako bi ga sprečili u eventualnoj nameri da počini samoubistvo.

Kada su policajci ušli u stan Đukić nije pružao bilo kakav otpor. Pretpostavlja se da je dim u stanu nastao usled probijanja brave.

Oko 19.05 časova jutjuber je izveden iz stana i ambulantnim kolima prevezen sa lokacije.

Reporter Kurira snimio je u 18.45 časova Đokića kako izlazi na kratko na terasu, a zatim se vraća u stan, posle čega im je odgovorio.

- Nikad ni nije bio lepši dan, sve vas volim i Srbe i nacionalne manjine - viknuo je Daniel pa se vratio u stan.

Podsetimo, oko 18.40 sati ekipa Hitne pomoći ušla je u zgradu u kojoj stanuje jutjuber Daniel Đukić, koji od 9 časova jutros preti da će izvršiti samoubistvo.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.