MILJKOVIĆ TVRDI DA JE PARE ZGRNUO NA SVADBI, BELIVUK STEKAO NOVAC SVOJIM RADOM? Isplivali detalji saslušanja!
Velja Nevolja/Marko Miljković, Foto: Nikola Anđić, MUP

EVO KAKO SU SE BRANILI

MILJKOVIĆ TVRDI DA JE PARE ZGRNUO NA SVADBI, BELIVUK STEKAO NOVAC SVOJIM RADOM? Isplivali detalji saslušanja!

Podsetimo, krivičnom prijavom za pranje novca, pored Belivuka i Miljkovića, obuhvaćen je i Filip Ivanovski, optuženi pripadnik klana, kao i Belivukove supruga i tašta i žene Miljkovića i Ivanovskog

Objavljeno: 14:51h

Veljko Belivuk i Marko Miljković, optuženi da su kao vođe zloglasnog klana zajedno sa svojim saradnicima, činili teška krivična dela, među kojima su brojna ubistva, otmice, silovanje i prodaja narkotika, danas su na saslušanju u Tužilaštvu za organizovani kriminal negirali da su kuće, stanove, kola i druge vredne stvari, stekli pranjem para stečenog kriminalom.

Kako Kurir saznaje, Miljković je rekao da je novac od kog je kupio kuću i druge nekretnine i vredne pokretne stvari, dobio na svojoj svadbi.

- Miljković je rekao da novac, kojim je kupio kuću u Čačanskoj na Zvezdari, potiče sa njegove svadbe. Odnosno da su mu to svatovi doneli kao poklon - kaže izvor Kurira.

1 / 4 Foto: Ana Paunković

I Belivuk je, kako se saznaje, negirao krivično delo pranje para.

- On je rekao da je sve stekao svojim radom, ali nije rekao šta je to radio - kaže sagovornik.

Podsetimo, krivičnom prijavom za pranje novca, pored Belivuka i Miljkovića, obuhvaćen je i Filip Ivanovski, optuženi pripadnik klana, kao i Belivukove supruga i tašta i žene Miljkovića i Ivanovskog.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.